Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΣΥΝΤΑΓΙΕΣ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΩΝ ΣΠΡΕΙ!


Απωθούν τα κουνούπια


Τα κουνούπια είναι ένα πρόβλημα πολύ μεγάλο για όλους μας Αυτή η σελίδα περιέχει συνταγές εντομοαπωθητικων .

Χρησιμοποιήστε το στοματικό διάλυμα Listerine σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε την καρέκλα σας, κουβέρτα, και την γύρω περιοχή. Τα κουνούπια θα  μείνουν μακριά.




Χρήση ίσες ποσότητες καθαρής βανίλιας και νερό σε μια φιάλη ψεκασμού. Δουλεύει άψογα και για τα παιδιά!



Γιατί να μην τρίψτε λίγο Vicks στα εκτεθειμένα μέρη του σώματος σας; 
Δείτε πώς τα κουνούπια τρέχουν για τη ζωή τους;











Συνταγή

Σε 1 φλιτζάνι νερό μείγμα 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι  (κάθε φυτικό έλαιο) και 1/4 κουταλάκι του γλυκού υγρό σαπούνι
Ανακατεύουμε καλά, ψεκάστε σκουπίστε ή στο δέρμα, διαρκεί τουλάχιστον 90 λεπτά,  Κάποιοι ισχυρίζονται 5-6 ώρες. Δεν μυρίζει!



 εντομοαπωθητικό Συνταγές

 Βρήκα μια συνταγή που απαιτεί για 1 μέρος ξύδι, 1 μέρος λάδι, i χρησιμοποιείται ορυκτέλαιο, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πετρέλαιο μωρό να κάνει τη μυρωδιά καλύτερη. αναμίξετε μαζί σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε μακριά. θα μυρίζει λίγο σαν το ξίδι, αλλά έχει δουλέψει πολύ καλά και κρατά  τα κουνούπια μακρυά.Μπορείτε να ψεκάζεται  με αυτό το μείγμα σε σκηνές, καρέκλες  
[Με μελισσόχορτο
Citronella

αιθέριο έλαιο δυόσμου

Λεμόνι Θυμάρι

 σκόρδο
Γεράνια Βασιλικός

Λεβάντα, Χαμομήλι  βότανα που δεν αγαπούν τα κουνούπια]

Σαπούνι με άρωμα των παραπάνω βοτάνων Τα σαπούνια του εμπορίου περιέχουν χημικά αρώματα και έχουν δυνατό άρωμα που τραβάει τα κουνούπια [ειδικότερα το αφρόλουτρο]

Γλυκερίνη

Γλυκερίνη από μόνη της φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά για τα κουνούπια. Για να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική, ας βάλουμε κάποια αρωματικά βότανα  στη γλυκερίνη πριν το τρίψετε επάνω.μας Χρησιμοποιώ άγριο θυμάρι - η οποία έχει ένα υπέροχο άρωμα - αλλά σίγουρα καλέντουλα, βασιλικό, λεβάντα, γεράνι, λεμόνι θυμάρι, citronella, ή χαμομήλι θα λειτουργήσει επίσης.

Το εκχύλισμα βανίλιας

 Καθαρό εκχύλισμα βανίλιας, σε σημεία όπως το σφυγμό σας άρωμα.





Συνταγή

Η συνταγή για εντομοαπωθητικό που έχει τα 3 συστατικά που χρησιμοποιούνται σε ίσα μέρη του 1/3 αλάτι Epsom, μπύρα και Listerine λειτουργεί πολύ καλά.






ΕΥΚΆΛΥΠΤΟΣ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά που χρησιμοποιούνται εδώ για να απωθούν τα κουνούπια. Λεμόνι χόρτο [μελισσοχωρτο] είναι επίσης καλό και το τριαντάφυλλο. Για  ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΌ σπρέι, μπορείτε να συνδυάσετε 10 ml Ευκάλυπτος, Rose 5ml και 5ml Lemongrass αιθέρια έλαια με 80ml νερό. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση και σπρέι για τον εαυτό σας ή γύρω από το δωμάτιο.

Ένα καλό εντομοαπωθητικό για χρήση σε εξωτερικό χώρο που χρησιμοποιώ είναι αναμίξετε 1 κουταλιά της σούπας σαπούνι πιάτων και 1 κουταλάκι του γλυκού φυτικό λάδι για κάθε γαλόνι του νερού. Βάλτε σε ψεκαστήρα και ψεκάστε κάθε γύρω από τη θέση σας, δεν θα βλάψει τα κατοικίδια ζώα ή το φυτό σας, αλλά θα πρέπει να εφαρμόσει εκ νέου μετά από κάθε βροχή








Αιθέριο έλαιο λεβάντας λειτουργεί καλά. Μπορείτε να συνδυάσετε 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας, 5 σταγόνες έλαιο λεμονιού και 2 σταγόνες γεράνι ή έλαιο ευκαλύπτου και ανακατέψτε το με 2 κουταλιές της σούπας λάδι (αμυγδαλέλαιο είναι το καλύτερο αλλά και οποιοδήποτε άλλο  με βάση το πετρέλαιο θα κάνει). Μπορείτε να απολαύσετε επίσης μερικές λωρίδες χαρτιού με αυτό και να το κρεμάσει από την πόρτα ή τα παράθυρα για να τους κρατήσει μακριά. Είναι ασφαλές για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα και μυρίζει τόσο καλό! 






Βάλτε λίγο νερό σε ένα άσπρο πιάτο και απλά προσθέστε μερικές σταγόνες λεμόνι φρέσκο ​​πιάτο σαπούνι πλύσιμο Χαρά. Ρυθμίστε το πιάτο σε μια βεράντα ή αίθριο. Δεν είστε σίγουροι για το τι προσελκύει τους, η μυρωδιά λεμονιού, το λευκό χρώμα, ή τι, αλλά τα κουνούπια συρρέουν σε αυτό, και να πέσει νεκρός, ή πτώση στο νερό, ή στο πάτωμα μέσα σε περίπου 10 πόδια. Λειτουργεί απλά σούπερ!



Μην τρώτε μπανάνες κατά τη διάρκεια της εποχής των κουνουπιών.







Φυτέψτε λίγο δενδρολίβανο. Είναι ένα βότανο που είναι πολύ αρωματικό, και μπορείτε να μαγειρέψετε με αυτό απωθεί κάθε έντομο. 


 λεμονόχορτο,
το αιθέριο έλαιο  δυόσμου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα πολύ αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό. 
Πώς να κάνεις: σε μια  φιάλη ψεκασμού, μείγμα  (1,25 -. 2,5 ml) αιθέριο έλαιο από είδος δυόσμου (Nepata cataria), 1 φλυτζάνι ισοπροπυλικής αλκοόλης, και 1 φλιτζάνι νερό.
Τρόπος χρήσης: Ανακινήστε καλά και στη συνέχεια ψεκάστε ελαφρά ρούχα, τα χέρια και τα πόδια, προσέχοντας να αποφύγετε τα μάτια ή ανοιχτές πληγές. Μην χρησιμοποιείτε στο δέρμα των μικρών παιδιών. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι ευαίσθητοι στο πετρέλαιο catnip. Κρατήστε τα περιεχόμενα του σπρέι μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα, και να είστε προσεκτικοί γύρω από τις γάτες! :-)


Ίσες ποσότητες καθαρη βανίλια και νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. 



Όταν τρώμε έξω  ένα ανεμιστήρα σε χαμηλή ταχύτητα λειτουργεί πολυ καλα

 εντομοαπωθητικό μείγμα 3 φλιτζάνια οινόπνευμα, 1 1/2 φλιτζάνια κόκκινο ροκανίδια κέδρου, και 1/2 φλιτζάνι φύλλα ευκαλύπτου. το ειδαhttp://www.thriftyfun.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου