Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Πανηγύρι Αγίου Δημητρίου Ράχες 2016




 Με βρήκαν τα χαράματα
στο σπίτι σου από κάτω, 
δε με άφησε η μουσική ξανά να κοιμηθώ.
Και τα τραγούδια όλης της γης
τα ήπια άσπρο πάτο, ...Πανηγύρι Αγίου Δημητρίου Ράχες να'μαστε καλά του χρόνου να ξανανταμώσουμε!.







βίντεο Yiannis Koutoufaris
Minse Niazeiβίντεο 

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ελαιόλαδο και λεμόνι για γρήγορο μαύρισμα.


φυσικό μαύρισμα
Για όλους εκείνους που αγαπούν να καταφεύγουν  σε "μαγειρέματα"  με  φυσικά προϊόντα , σας έχω μια συνταγή για ηλιοθεραπεία με ένα σπιτικό προϊόν, αποτελεσματικό όπως ένα κοινό  λάδι μαυρίσματος .


tan-τέλεια
Είναι ένα προϊόν απόλυτα φυσικό,ένας επιταχυντής μαυρίσματος  , που γίνεται με  ανάμιξη από « έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και  λεμόνι .
Η συνταγή  μου δόθηκε από ένα  παραγωγό  βιολογικού ελαιόλαδου, και  εξηγεί πώς το << ελαιόλαδο χρησιμοποιείται από  την αρχαιότητα  για να θεραπεύσει και να θρέψει το δέρμα .
Επειδή το λάδι όμως κάνει ένα σούπερ καυτό μαύρισμα  θα πρέπει να προσθέσετε και λεμόνι.>>
έλαιο λεμονιού

Φυσικά συστατικά 

  • 1 λεμόνι
  • 1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Διαδικασία για μαύρισμα 

Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί  ένα είδος από παχιά κρεμώδη σάλτσα.
Ψεκάστε το σώμα με μικρές δόσεις από αυτό  το μείγμα ,και η γρήγορη επίδραση του μαυρίσματος είναι εξασφαλισμένη!

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το μαύρισμα και αντενδείξεις 

Μπορείτε Ginseng κατά scottature_1
Είναι πάντα καλό για την προστασία του δέρματος να ακολουθούμε τις οδηγίες σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος και τη διάρκεια της έκθεσης 
Η χρήση των προϊόντων που επιταχύνουν το μαύρισμα , εάν δεν χρησιμοποιούνται με σύνεση και την κοινή λογική!!,  να προκαλέσουν εγκαύματα του δέρματος και τα εγκαύματα  μπορεί να είναι σοβαρά επιζήμια για την υγεία.
Ηλιοθεραπεία χωρίς τη χρήση αντηλιακών μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος πηγη http://benessere.atuttonet.it

Φτιάξετε στο σπίτι από ένα εσώρουχο ένα αθλητικό σουτιέν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Χρησιμοποιώντας ένα  εσώρουχο για ένα έργο ανακύκλωσης μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά απλά πιστέψετε με είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα . Μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι  από ένα εσώρουχο  ένα αθλητικό σουτιέν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο λόγος που θα πρέπει να κάνετε αυτό στο σπίτι, αντί να αγοράσετε ένα έτοιμο αθλητικό σουτιέν είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το σουτιέν  στο μέγεθος και τις ανάγκες σας και συχρονος θα να είναι πολύ φθηνότερη η κατασκευή σας από το να αγοράζατε    από ένα κατάστημα. Τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείτε, εκτός από το εσώρουχο είναι ένα ψαλίδι και λίγη υπομονή για να ακολουθήσετε τις οδηγίες από το φροντιστήριο βίντεο που ακολουθεί. Πείτε μας τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το περίεργη, αλλά δημιουργική ιδέα και μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας ! 

http://www.goodshomedesign.com

Πώς να φτιάξετε καλούπια απο σιλικόνη !

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να φτιάξετε τα δικά σας καλούπια είναι με τη βοήθεια της σιλικόνης. Της απλή σιλικόνης που όλοι χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας για στεγάνωση. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με πηλό, με τσιμέντο και όποιο άλλο υλικό θέλετε. Φανταστείτε πόσες χρήσεις!


Υλικά που θα χρειαστούν:

Σιλικόνη - Εδώ ίσως να χρειαστεί να πειραματιστείτε με διάφορες μάρκες, γιατί ίσως δεν κάνουν όλες. Να σημειώσω οτι η σιλικόνη για το μπάνιο πολλές φορές είναι ιδανική.

Πιστόλι σιλικόνης για να μπορείτε να την βγάλετε απο το σωληνάριο

Κρεμοσάπουνο χεριών

Το αρνητικό για να φτιάξετε το καλούπι σας

Μπώλ ή δοχείο που δεν θα το χρησιμοποιήσετε για τρόφιμα.


Οδηγίες:

Μέσα στο μπώλ ανακατεύουμε το νερό με το σαπούνι σε αναλογία 10 προς 1. Ένα μέρος σαπούνι και δέκα μέρη νερό.

Ίσως να αλλάξει και το χρώμα του σαπουνιού μαγικά!


Κόβετε την άκρη του σωληναρίου χωρίς να βάλετε τη μύτη και ρίχνετε τη σιλικόνη στο δοχείο με τη βοήθεια του πιστολιού.

Δουλέψτε τη σιλικόνη μέσα στο δοχείο.Πιέστε και δουλέψτε την μέχρι να μην κολλάει στα χέρια, ίσως να χρειαστεί περίπου πέντε λεπτά.

Κρατήστε την υγρή μέχρι να την μεταφέρετε σε κάποιο δοχείο και αυτό γιατί μόλις στεγνώσει αρχίζει να κολλάει. Έτσι θα την κρατήσουμε υγρή και δεν θα γεμίσετε όλο το τόπο σαπούνια και νερά. Όποτε δεν χρειάζεται να το στεγνώσετε ακόμα γιατί θα κολλάει στα χέρια.


 Πιέστε το αντικείμενο σας που θέλετε να κάνετε καλούπι μέσα στη σιλικόνη και πιέστε. Καλό θα είναι να έχει λείες επιφάνειες για να μπορεί μετά βγεί εύκολα.

Αφήστε το μέχρι να στεγνώσει. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο. ϊσως κανένα δίωρο. Αφού στεγνώσει βγάλτε το αρνητικό απο τη σιλικόνη και μετά τη σιλικόνη απο το δοχείο.

Είναι έτοιμο! Έτσι θα έχετε ένα καλούπι πολύ εύκολα το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με διάφορα υλικά όπως πηλός και τσιμέντο!

πηγες  fallfordiy      http://www.toftiaxa.gr

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ένα παραμύθι για την αγάπη και την αντοχή της στον χρόνο

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους  Καλημέρα!
"Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα Συναισθήματα.
Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Μια μέρα έμαθαν ότι το νησί τους θα βούλιαζε και έτσι όλοι επισκεύασαν τις βάρκες τους και άρχισαν να φεύγουν.
Η Αγάπη ήταν η μόνη που έμεινε πίσω. Ήθελε να αντέξει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Όταν το νησί άρχισε να βυθίζεται, η Αγάπη αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.
Βλέπει τον Πλούτο που περνούσε με μια λαμπερή θαλαμηγό.
Η Αγάπη τον ρωτάει: «Πλούτε, μπορείς να με πάρεις μαζί σου;»,
«Όχι, δεν μπορώ» απάντησε ο Πλούτος. «Έχω ασήμι και χρυσάφι στο σκάφος μου και δεν υπάρχει χώρος για σένα»
Η Αγάπη τότε αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την Αλαζονεία που επίσης περνούσε από μπροστά της σε ένα πανέμορφο σκάφος.
«Σε παρακαλώ βοήθησέ με» είπε η Αγάπη.
«Δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αγάπη. Είσαι μούσκεμα και θα μου χαλάσεις το όμορφο σκάφος μου» της απάντησε η Αλαζονεία.
Η Λύπη ήταν πιο πέρα και έτσι η Αγάπη αποφάσισε να ζητήσει από αυτή βοήθεια.
«Λύπη άφησέ με να έρθω μαζί σου».
«Ω Αγάπη, είμαι τόσο λυπημένη που θέλω να μείνω μόνη μου» είπε η Λύπη.
Η Ευτυχία πέρασε μπροστά από την Αγάπη αλλά και αυτή δεν της έδωσε σημασία.
Ήταν τόσο ευτυχισμένη, που ούτε καν άκουσε την Αγάπη να ζητά βοήθεια.
Ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή: «Αγάπη, έλα προς τα εδώ! Θα σε πάρω εγώ μαζί μου!».
Ήταν ένας πολύ ηλικιωμένος κύριος που η Αγάπη δεν γνώριζε, αλλά ήταν γεμάτη από τέτοια ευγνωμοσύνη, που ξέχασε να ρωτήσει το όνομά του.
Όταν έφτασαν στην στεριά ο κύριος έφυγε και πήγε στο δρόμο του.
Η Αγάπη γνωρίζοντας πόσα χρωστούσε στον κύριο που τη βοήθησε, ρώτησε την Γνώση:
«Γνώση, ποιος με βοήθησε»;
«Ο Χρόνος» της απάντησε η Γνώση.
«Ο Χρόνος;;» ρώτησε η Αγάπη. «Γιατί με βοήθησε o Χρόνος;»
Τότε η Γνώση χαμογέλασε και με τη βαθιά σοφία της είπε:
«Μόνο ο Χρόνος μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλη σημασία έχει η Αγάπη».
(Μία πολύ ευαίσθητη ιστορία που έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκης, για την αγάπη και την αντοχή της στον χρόνο).
Stella Estel

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Η αντίσταση στα αντιβιοτικά είναι μεγαλύτερη απειλή από τον καρκίνο

Η Ιταλία είναι μεταξύ των μεγαλύτερων καταναλωτών των αντιβιοτικών στην Ευρώπη μετά την Ελλάδα, και υπολογίζεται ότι 1 στα 5 αντιβιοτικά χρησιμοποιούνται ανάρμοστα.                                                                                                                                                                                                                                                 Η αντίσταση στα αντιβιοτικά είναι <<μεγαλύτερη απειλή από τον καρκίνο>> Τα παραπάνω λόγια δεν ανήκουν σε κάποιο συνωμοσιολόγο ή κινδυνολόγο, αλλά στον υπουργό οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας Τζόρτζ Όσμπορν. Η αύξηση της αντίστασης στα αντιβιοτικά θα μπορούσε να γίνει «ακόμη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από τον καρκίνο», προειδοποίησε δημόσια ο George Osborne σήμερα.
Ο Όσμπορν αποκαλύπτει ότι 10 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθαίνουν κάθε χρόνο σε μερικές δεκαετίες, αν δεν γίνει τίποτα. Αυτό το ποσοστό είναι υψηλότερο από όσους πεθαίνουν σήμερα από καρκίνο Η νέα έκθεση εκτιμά ότι η μικροβιακή αντοχή θα γίνει ο μεγαλύτερος «δολοφόνος» του κόσμου μέχρι το 2050, εκτός αν αναπτυχθεί μια νέα γενιά αποτελεσματικών αντιβιοτικών. Το φαινόμενο της ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά: απειλή για τον πλανήτη Τα βακτήρια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά θέτουν με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μία από τις τρεις μεγαλύτερες παγκόσμιες απειλές για την ανθρώπινη υγεία,Ένα πιο σοβαρό πρόβλημα παρουσιάζεται όταν τα βακτήρια συνήθως ευαίσθητα στα αντιβιοτικά γίνουν ανθεκτικά ως αποτέλεσμα των γενετικών τροποποιήσεων: σε αυτή την περίπτωση γίνεται λόγος για «επίκτητης αντοχής». Τα ανθεκτικά βακτήρια επιβιώνουν ακόμα και μετά το αντιβιοτικό και συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται, για την παράταση της πορείας της νόσου ή ακόμη και οδηγώντας στον θάνατο του ασθενούς. Λοιμώξεις που προκαλούνται από ανθεκτικά βακτήρια απαιτούν περισσότερη φροντίδα για την υγεία ή τη χρήση εναλλακτικών και πιο ακριβά αντιβιοτικά. Οι αριθμοί Τα ανθεκτικά στα φάρμακα βακτήρια προκαλούν περίπου 400.000 λοιμώξεις και 25.000 θανάτους κάθε χρόνο μόνο στην Ευρώπη, με οικονομικές επιπτώσεις που εκτιμάται σε 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ μεταξύ του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης και την απώλεια παραγωγικότητας Το πραγματικό δράμα όμως είναι η υπερβολική χρήση των αντιβιοτικών στην κτηνοτροφία, τη γεωργία, την εκτροφή των ψαριών.Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Antimicrobial Agents and Chemotherapy" έδειξε πως τα ίχνη των αντιβιοτικών, όπως αυτά που βρίσκονται στις απορρίψεις λυμάτων, επιτρέπουν στα βακτήρια να διατηρούν την ανθεκτικότητα τους στα αντιβιοτικά. Είναι μια ανησυχητική πραγματικότητα, οι συγκεντρώσεις είναι πολύ χαμηλότερες από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα και αυτό εξηγεί γιατί η αντίσταση στα αντιβιοτικά είναι τόσο επίμονος στο φυσικό περιβάλλον. Τα αντιβιοτικά είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για τη σύγχρονη ιατρική, αλλά η ευρεία χρήση τους και η κατάχρηση τους έχουν οδηγήσει σε στελέχη ανθεκτικά σε αντιβιοτικά που χρησιμοποιούνται συνηθέστερα.Ποτίζοντας μικρόβια τις καλλιέργειες

Ποτίζοντας μικρόβια τις καλλιέργειες του Αθανάσιου Τσαυτάρη – Ομότιμος καθηγητής και ερευνητής, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Είναι γνωστή η ύπαρξη στα νοσοκομεία πολλών παθογόνων μικροβίων, ανθεκτικών σε πολλά αντιβιοτικά και σε υψηλές δόσεις. Νοσοκομειακές μολύνσεις από τέτοια μικρόβια προκαλούν εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους ετησίως.
Η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών οδήγησε στα ανθεκτικά μικρόβια. Οταν ένα μικρόβιο γινόταν ανθεκτικό σε, π.χ., 1 χιλιοστογραμμάριο αντιβιοτικού, φαινόταν εύλογο να ανεβάσουν τη δόση στα 2 χιλιοστογραμμάρια. Τα βακτήρια γίνονταν ανθεκτικά και στα 2, κ.ο.κ. Το ίδιο συνέβαινε και σε νέα αντιβιοτικά που μπήκαν ως νέα όπλα.
Τα βακτήρια, δυστυχώς, αλλάζουν μεταξύ τους γονίδια. Ετσι, φτάσαμε σήμερα, κυρίως στα νοσοκομεία, να έχουμε τα σούπερ ανθεκτικά παθογόνα σε πολλά αντιβιοτικά, ακυρώνοντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτόν τη δυνατότητα αντιμετώπισής τους με τα συγκεκριμένα αντιβιοτικά. Εξ ου και οι εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι.
Με τα αποχετευτικά δίκτυα, σε περιπτώσεις που λύματα από τα νοσοκομεία – χωρίς προηγούμενη επεξεργασία – πέφτουν στην αποχέτευση, καταλήγουν μαζί με τα αστικά λύματα στον Βιολογικό της πόλης, όπου υφίστανται διάφορες βιολογικές και χημικές κατεργασίες προκειμένου:
(α) διάφορα οργανικά συστατικά να μεταβολισθούν πριν πάνε σε ποτάμια, λίμνες, θάλασσες, όπου οδηγούσαν γρήγορα σε υπερτροφισμούς των εκεί οργανισμών,
(β) τη χημική επεξεργασία τοξικών χημικών, όπως π.χ. ο μόλυβδος κ.ά. προκειμένου να κατακρημνισθούν από το νερό στη λάσπη του Βιολογικού.
Στο τέλος, το νερό απαλλαγμένο από οργανικές και τοξικές ουσίες (όχι όμως από μικρόβια, αφού δεν απολυμαίνεται) καταλήγει σε ποτάμια, θάλασσες κ.ά.
Πρόσφατα όμως, ένεκα έλλειψης αρδευτικού νερού, φορτηγά με νερό Βιολογικών ποτίζουν οπωρώνες ελιάς, κήπους κ.ά. Σε πρόσφατο μάλιστα άρθρο είχα επισημάνει πως η πρακτική αυτή χρειάζεται προσοχή, σύνεση και φυσικά έλεγχο και παρακολούθηση. Ειδικά ως προς τα νοσοκομειακά μικρόβια που μπορεί να διασπείρει. Η επισήμανση έγινε με την ευκαιρία των μεταγονιδιωματικών εξελίξεων και των δυνατοτήτων ανάλυσης των λεγόμενων φιλικών προβιοτικών μικροβίων που κατά εκατοντάδες τρισεκατομμύρια συμβιώνουν στις ρίζες των φυτών, στο περιβάλλον έδαφος, αλλά και στο σώμα μας, το οποίο (σε στομάχι, στόμα, δέρμα κ.ά.) φιλοξενεί >300 τρισ. τέτοια φιλικά (προβιοτικά) μικρόβια έναντι μόνο 3 τρισ. ανθρώπινων κυττάρων! Δηλαδή έχουμε 100 φορές πιο πολλά συμβιωτικά μικρόβια απ’ ό,τι ανθρώπινα κύτταρα!
Το ίδιο και τα ζώα και φυτά. Γνωρίζοντας τα σούπερ ανθεκτικά νοσοκομειακά παθογόνα που πέφτουν στους Βιολογικούς, και την ευκολία ανταλλαγής και διασποράς γονιδίων μεταξύ διαφορετικών μικροβίων, εύλογα εγείρονταν ανησυχίες για τυχόν κατάκλιση των προβιοτικών μικροβίων με αντοχές και μέσω αυτών τη διασπορά ανθεκτικών μικροβίων παντού, σε φυτά, ζώα, και άνθρωπο. Διασπορά, δηλαδή, παντού ανθεκτικών και άρα δυσκολοεξόντωτων νοσοκομειακών λοιμώξεων.
Πριν καλά-καλά στεγνώσει η μελάνη εκείνης της επισήμανσης δημοσιεύθηκαν στο έγκυρο περιοδικό «Nature» αποτελέσματα τέτοιων μεταγονιδιωματικών αναλύσεων του συνόλου των μικροβίων (παθογόνων και φιλικών) από δείγματα του περιβάλλοντος (νερά, εδάφη, Βιολογικούς κ.λπ.), όπως και ανθρώπινων κοπράνων για τη μέτρηση των προβιοτικών μικροβίων του σώματος. Οι περιοχές που διαλέχτηκαν αφορούσαν αστικά ή περιαστικά περιβάλλοντα, και των κατοίκων, αλλά και απόμακρες, φτωχικές περιοχές του κόσμου σε πρωτόγονες σχεδόν καταστάσεις, όπου δηλαδή δεν έφτασε ακόμη η αστική ανάπτυξη (άρα δεν θα περίμενε κανείς να υπάρχουν τα σούπερ ανθεκτικά νοσοκομειακά βακτήρια των αστικών κέντρων). Η έρευνα διεξήχθη από πολλά αμερικανικά πανεπιστήμια μαζί με πανεπιστήμια φτωχότερων χωρών, όπως Σαλβαδόρ και Χιλής. Θυμίζω ότι σε τέτοιες φτωχές περιοχές ζει σήμερα περίπου το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Τα αποτελέσματα εντυπωσιακά. Ενεκα της σημασίας τους μάλιστα εμφανίστηκαν και στο εξώφυλλο του περιοδικού. Γονίδια συνδυασμένης αντοχής στα αντιβιοτικά, όπως των νοσοκομειακών λοιμώξεων έχουν περάσει παντού: σε άλλα βακτήρια του περιβάλλοντος, σε παθογόνα, αλλά και σε προβιοτικά. Βρέθηκαν ακόμη και στις φτωχικές, απόμακρες περιοχές χωρίς νοσοκομεία ή ευρεία χρήση αντιβιοτικών.
Οι ερευνητές επισημαίνουν ειδικά τις μεταφορές γονιδίων αντοχής μεταξύ μικροβίων που συμβαίνουν στα νερά Βιολογικών, που δέχονται νοσοκομειακά απόβλητα. Γι’ αυτό συνιστούν στενή παρακολούθηση αυτής της διασποράς. Στις κύριες πηγές διασκορπισμού, μάλιστα, πέραν των νοσοκομειακών αποβλήτων, εντάσσουν τις μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες, όπου επίσης η ευρεία χρήση αντιβιοτικών για προστασία αλλά και πάχυνση των ζώων τους οδηγεί στη δημιουργία των υπερανθεκτικών παθογόνων.
Αναφορες: ΤΟ ΒΗΜΑ http://aac.asm.org/ Άρθρο προς Σκέψη για κάποιους που θεωρούν τα ποτάμια και τις θάλασσες ""εύκολες λύσεις"" για τις αποχετευσεις τους !!!!!!!!

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ντομάτα Μια εξαιρετική θεραπεία για τα μαλλιά !

Βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής και ένας σημαντικός σύμμαχος για την ευημερία του σώματός μας, σήμερα μιλάμε γι 'αυτόν: την ντομάτα . Μεγάλη για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών μας, λόγω των θρεπτικών συστατικών που περιέχονται σε αυτήν. Η Ντομάτα είναι πλούσια σε νερό (που αντιπροσωπεύει περίπου το 94% της σύνθεσής της), περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες (το τελευταίο κυρίως στο δέρμα και τους σπόρους της), υδατάνθρακες και μια υψηλή συγκέντρωση των βιταμινών, ιδιαίτερα της ομάδας Β, C, Δ

Όλο αυτό το πακέτο εξασφαλίζει ότι οι θρεπτικές ιδιότητες της ντομάτας, χαρίζουν αναγέννηση, και πολλά αντι-οξειδωτικά. Για να εκτιμήσετε τα οφέλη της ντομάτας μπορείτε να προχωρήσετε με διάφορους τρόπους, ξεκινώντας πρώτα από τα Κουρασμενα Μαλλιά Μια θεραπεία για να κάνετε πιο δυνατά και πιο λαμπερά μαλλιά με έναν εντελώς φυσικό τρόπο είναι η εφαρμογή στις τρίχες του κεφαλιού σας χυμό ντομάτας, (κατά προτίμηση σε βρεγμένα μαλλιά ) για μισή ώρα πριν το λούσιμο. Είναι μια θεραπεία για να επαναφέρει φυσικά την απαλότητα και την λάμψη στα κουρασμένα μαλλιά

Αντι-πιτυρίδα λοσιόν
Όσοι θέλουν να πάρουν μια αντι-πιτυρίδα θεραπεία, αξιοποιώντας τις ιδιότητες της ντομάτας, μπορούν να εφαρμόσουν (κάνοντας μασάζ στις πληγείσες περιοχές) το χυμό ή πολτό από φρέσκες ντομάτες Η θεραπεία αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν από το λούσιμο.


Οι πρόγονοι ,μας  κληρονόμησαν τη σπορά τους! Φύλακες άγγελοι του καλού σπόρου,
οι άγγελοι της Ικαρίας, χωρίς φτερά αγγέλων, αλλά άγγελοι της αλήθειας, της
σοφίας , της βιοποικιλότητας. ... Τα μικρά ντοματάκια από παλιό Ικαριώτικο σπόρο ειναι Ανεκτίμητα! Ανθεκτικά σε αρρώστιες ,πάνω απ όλα νόστιμα! και με πλούσια παραγωγή μέχρι τα δυνατά κρύα του Χειμώνα Αλήθεια ποιος δεν θα τα φύτευε στον κήπο του?

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Μη περιμένετε ο πραγματικός Ένοχος να παραδοθεί ........!

Μη περιμένετε ο πραγματικός Ένοχος να παραδοθεί ........!
Ένα βίντεο του σκοπευτή από τους κατοίκους που δείχνει τον δράστη να ουρλιάζει « γαμημένοι Τούρκοι!" 
Σύμφωνα με μια έκθεση. 
Αυτουργός: ". Σκατά Τούρκοι" 
... 
Αυτουργός: «Είμαι ένας Γερμανός." 

Κάτοικοι: "Ένας μαλάκας είσαι!" 

Αυτουργός: "Γεννήθηκα στη Γερμανία, "Εξαιτίας σας ήμουν άνεργος για πάνω από επτά χρόνια" https://t.co/ik3st270UM
Μη μιλάς δεν ειναι απαραίτητο....... Απλά, πολύ απλά θα σου θυμίσω
εκείνο το τραγούδι με τις σφαίρες , 
εκείνο πώς το λέγανε, να δεις; α ναι θυμήθηκα Ευρωπαϊκή Ένωση Χονδρικό εμπόριο όπλων και πυρομαχικών.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Αυτή η φωτογραφια gif βοηθά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν το άγχος

1
Εισπνεύσετε και εκπνεύστε  για να ηρεμήσει το μυαλό σας άνθρωποι .......μπροστά σε μια  ακριβή γραμμική γεωμετρία!
Ο καθένας έχει τους δικούς τους φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης των ξαφνικών  κρίσεων από άγχος και πανικό  - Κάποιος αγοράζοντας μια μπάλα ,  άλλος με το διαλογισμό και άλλος  απλά χρησιμοποιώντας ένα μαξιλάρι... 
Μια φωτογραφία  gif έρχεται επιπλέον  από το διαδίκτυο για να προσφέρει την ίδια δουλειά  Πολλοί άνθρωποι λένε ότι αυτό το gif  τους βάζει σε ένα ζεν-όπως την κατάσταση του νου - απλά κοιτάζοντας το για μερικά λεπτά.
Δείχνει μια γραμμή να επεκτείνεται έξω σε ένα τρίγωνο,  ένα τετράγωνο, μετά σε ένα πεντάγωνο, εξάγωνο, οκτάγωνο και ούτω καθεξής, πριν αναδιπλωθεί  ξανά στον εαυτό της με  ένα πραγματικά οπτικά ικανοποιητικό τρόπο.
Πιστεύεται ότι ο ρυθμός της κίνησης και της επανάληψης - όταν συνδυάζεται με βαθιά αναπνοή και αργή αναπνοή από την πλευρά του θεατή - μπορεί να βοηθήσει στο να απαλύνει την περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη συσσώρευση άγχους .
 Οπότε  εισπνεύσετε, εκπνέετε, και περιποιηθείτε τον εαυτό σας μπροστά σε μια  ακριβή γραμμική γεωμετρία!           https://twitter.com/gabs_samuels

Τα παιδιά της Συρίας δείχνουν εικόνες Pokemon στους ανθρώπους με την ελπίδα να τα βρουν και να τα σώσουν

syria_3.jpg
Τα σημάδια ειναι ως εξής: «Είμαι στο Καφρ NABL στα περίχωρα της Ιντλίμπ, έλα σώσε με» Γραφείο RFS Media
«Είμαι εδώ, έλα σώσε με".Εικόνες αναδύονται μετά από πέντε χρόνια εμφυλίου πολέμου που άφησε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και  εκατομμύρια Άνθρωποι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους Οι φωτογραφίες των παιδιών της Συρίας  που κρατάνε φωτογραφίες των Pokemon και ζητάνε από τον κόσμο για να τους σώσει κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Οι εικόνες, που δημοσιεύθηκαν στο Facebook, δείχνουν νέους Σύριους  που αναζητούν θλιμμένα στην κάμερα  κρατώντας εικόνες των Pokemon  με τις λέξεις: «Είμαι εδώ, έλα σώσε με".
Τα σημάδια δηλώνουν επίσης τη θέση του κάθε παιδιού. Είναι όλα σε διάφορες συριακές πόλεις.
Ένα από τα σημάδι των παιδιών  έχει ως εξής : «Είμαι στην  Καφρ NABL  στα περίχωρα της  Ιντλίμπ , έλα και σώσε με», και ένα άλλο:  «Είμαι στο  Καφρ  . Ζέτα, εκτός από μένα"






Οι φωτογραφίες στάλθηκαν από τις Επαναστατικές Δυνάμεις της Συρίας Media Office (RFS), ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης για  να διαδώσουν τα μηνύματα των Σύρων.                                                                                                                                            To 80% και πλέον του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας στην Συρία που συνταράσσεται από τον πόλεμο τα τελευταία 5 χρόνια, σύμφωνα με την έκθεση "η Συρία σε πόλεμο" η οποία δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και το Πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους στη Σκωτία.
Τα ποσοστά φτώχειας κατέγραψαν εκρηκτική άνοδο εξαιτίας των εχθροπραξιών, οι οποίες έχουν διαλύσει τις ζωές περισσότερων από 270.000 ανθρώπων από το 2011, επισημαίνεται στην έρευνα που συντάχθηκε από την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή του ΟΗΕ για τη Δυτική Ασία (ESCWA) και το Κέντρο Συριακών Σπουδών του Σεντ Άντριους.
Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, το 83,4% των κατοίκων ζει αυτή τη στιγμή κάτω από τα όρια της φτώχειας έναντι μόλις του 28% πριν από τον πόλεμο.
Στα τέλη του 2015 13,5 εκατομμύρια άνθρωποι, ανάμεσά τους 6 εκατομμύρια παιδιά, είχαν ανάγκη από ανθρωπιστική βοήθεια έναντι 1 εκατομμυρίου τον Ιούνιο του 2012. Μεταξύ αυτών, 4 και πλέον εκατομμύρια είναι κάτοικοι της Δαμασκού και της επαρχίας της όπως επίσης και του Χαλεπίου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας.

Οι εικόνες  έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 21.500 φορές.
Εκατοντάδες άνθρωποι σχολίασαν την ανάρτηση στο Facebook εκφράζοντας τη συμπάθεια τουςγια τα παιδιά.





Οι φωτογραφίες έχουν επίσης μοιραστεί στο Twitter, με έναν χρήστη που περιγράφει ως "το παιχνίδι Pokemon που δεν έχετε ξαναδεί".
Η εφαρμογή Pokemon Go εχει εξελιχθεί σε μια  διεθνές τρέλα, πολλοί  άνθρωποι έχουν εκφράσει την απογοήτευση τους  στο ότι δεν δίνεται περισσότερη προσοχή στα δεινά της Συρίας, όπου ένας πόλεμος μαινεται από το 2011 - αφήνοντας εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς  και αναγκάζοντας εκατομμύρια Ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους             Πηγες: ΑΠΕ-ΜΠΕ.        http://www.independent.co.uk/
  Παιδιά από την Ελλάδα κρατούν Κινητά με Πόκεμον και φωνάζουν: «Είμαι εδώ, ελάτε να με σώσετε»