Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Υγεία να έχουμε

Υγεία να έχουμε                                                                                                                              Εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις έχει προκαλέσει στην υγεία των Ελλήνων η οικονομική κρίση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η υγεία των Ελλήνων κινδυνεύει επειδή έκοψαν τα μπουζούκια,  και το αλκοόλ. 


Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η οικονομική κρίση θα έχει ως επίπτωση τη μείωση του μέσου όρου ζωής των Ελλήνων αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού αφενός η ζωή δεν είναι για χόρταση, και αφετέρου θα ζήσει 100 χιλιάδες χρόνια ο Μητσοτάκης και θα ανέβει ο μέσος όρος.
Επειδή η οικονομική κρίση δεν είναι κρίση –αφού θα κρατήσει για πάντα-, θα έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται διαρκώς ο μέσος όρος ζωής των Ελλήνων αλλά και των Ελληνίδων που ζουν μερικά χρόνια περισσότερο από τους άνδρες τους, άρρωστες, γριές και μόνες, ενώ κινδυνεύουν διαρκώς από διάφορους κακοποιούς που θέλουν να τις ξεκάνουν για να τους αρπάξουν τη σύνταξη και τα χρυσά δόντια.
Η μείωση του μέσου όρου ζωής των Ελλήνων θα έχει εξαιρετικά θετικές επιπτώσεις στην οικονομία, αφού, αν τα κακαρώσουν οι μισοί, η χώρα θα βγει πιο γρήγορα από το Μνημόνιο.
Παράλληλα, η μείωση του μέσου όρου ζωής, θα έχει θετικές επιπτώσεις και στην οικονομική κατάσταση του κάθε πολίτη, αφού, αν τα τινάζουμε γύρω στα 35, δεν θα χρειάζεται να πληρώνουμε φόρους, ενώ θα πάμε και μια ώρα αρχύτερα στον παράδεισο που είναι όλα τζάμπα.

Οι ασθένειες θερίζουν τους Έλληνες -επειδή δεν έχουν χρήματα να πάνε στο νοσοκομείο   ΠΗΓΗhttp://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου