Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ορεκτικό Ψωμί

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ


  • 1 φραντζόλα στρογγυλή
  • 300 γρ τυρί μοτσαρέλα σε φέτες ή τριμμένο η κάποιο άλλο τυρί η φέτα θα του πήγαινε πολύ με θρούμπι ,πιπεριά και ντομάτα
  • 1/2 φλιτζάνι (τσάι) από λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1/2 φλιτζάνι (τσάι) από ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο τηγανητό
  • 1/4 φλυτζάνι  ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές (σούπας)  τριμμένη παρμεζάνα

    ΠΏΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟ ΕΤΟΙΜΆΣΟΥΜΕ

    1. Κόβουμε το ψωμί κατά μήκος, προσέχοντας να μην  πειράξουμε την βάση και στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε σε αντίθετη κατεύθυνση, κρατώντας σφιχτά να μην σπάσουμε τις φέτες του ψωμιού
    2. Βάζουμε την μοτσαρελα ανάμεσα στις ρωγμές  του ψωμιού και το τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα η αλουμινόχαρτο το περιχύνουμε με το βούτυρο στο όποιο έχουμε προηγουμένως αναμίξει με το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το τριμμένο τυρί
    3. Τυλίγουμε με την λαδόκολλα και  το ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά
    4. Ξετυλίγουμε και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά πηγηhttp://tudogostoso.uol.com.br/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου