Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Μελισσοχορτο για συμπάθεια,Λεβάντα για αγάπη , Θυμάρι για την Καθαρότητα & δεντρολίβανο για την Μνήμη.

                                                                                                                                                      Το βάμμα του δενδρολίβανου  χρησιμοποιείται για την κακή κυκλοφορία, την τόνωση και την ανάπτυξη των μαλλιών, τη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης. 
Χύστε τη βότκα η το τσίπουρο πάνω από το δεντρολίβανο και το αφήνετε σε σκοτεινό μέρος για δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε 10-20 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό, μέχρι 3 φορές την ημέρα, ειδικά πριν από τον ύπνο                                                           .                                                                                        Βάμμα Θυμάρι,  με  ξίδι μηλίτη η τσίπουρο αντί της βότκας, χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει την αναπνευστική συμφόρηση και  τον πονόλαιμο. Ρίχνετε το ξίδι μηλίτη πάνω από το θυμάρι και το αφήνετε σε σκοτεινό μέρος για δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε 10-20 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό, μέχρι 3 φορές την ημέρα, ειδικά πριν από τον ύπνο ..

Μελισσοχορτο ανοίγει την καρδιά και διώχνει μακριά μελαγχολία και θλίψη.

Το Μελισσοχορτο τσάι είναι ένα ήπιο ηρεμιστικό  που διευκολύνει πονοκεφάλους, δυσπεψία και ναυτία και προκαλεί μια μικρή διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση της αρτηριακής πίεσης. Για να κάνετε το τσάι, ρίχνετε σε 1 ποτήρι βραστό νερό  1 κσ βότανο , .Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει το πρόσωπό σας ένα απαλό καθαρισμό με ατμό,  Απωθεί τα έντομα,  πασπαλίζετε  το τραπέζι του πικ-νικ  σας και αντίο μυρμήγκια!
 Λεβάντα ζάχαρη. το βάλσαμο της ψυχής Καλύψετε την λεβάντα με τη ζάχαρη και αφήστε την  για μερικές εβδομάδες σε σκοτεινό μέρος. Ανακινήστε την κάθε  ημέρα. http://www.dawnmariehoward.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου