Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σαπούνι με σφουγγάρι φυτών[λούφα]



Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι φυτών
Έχετε αγοράσει  ένα από αυτά τα σαπούνια με σφουγγάρια ελπίζοντας να έχετε ένα δέρμα απαλό και λείο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε Μην ανησυχείτε - αυτό το άρθρο είναι εδώ για αυτό!

Βήματα

  1. Αγοράστε ένα σαπούνι με φυτικό σφουγγάρι .

  2.  Βρέξτε το σφουγγάρι με ζεστό νερό Τα σαπούνια σφουγγάρια χρησιμοποιούνται καλύτερα για σαπούνι σώματος, , αλλά λειτουργεί επίσης,καλά και για τα μαλλιά και το πρόσωπο
  3. Απολέπιση του δέρματος . Ξεκινώντας από το λαιμό (το μέρος του σώματός σας μεταξύ του αυχένα και το στήθος σας), τρίψτε απαλά αλλά σταθερά πάνω στο δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις. Πηγαίνετε μέχρι τους αστραγάλους.
    • Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φυτικό σφουγγάρι στις φτέρνες και τα πέλματα . Να είστε προσεκτικοί αν το δάπεδο είναι ολισθηρό.
  4. Ξεπλύνετε με κρύο νερό . Αυτό θα κλείσει τους πόρους σας και να σας κάνει να νιώσετε ξύπνιοι και ανανεωμένοι. Εάν προσπαθείτε να κοιμηθείτε με χαλαρωτικό μπάνιο, χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό.
  5.  Ξέπλυμα με καθαρό και ζεστό νερό , εξασφαλίζοντας ότι δεν έχει τίποτα μείνει σαπούνι στο δέρμα σας . 

Συμβουλές

  • Να  χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα μετά την απολέπιση του δέρματος.


  •  Να χρησιμοποιείτε το σαπούνι σφουγγάρι πολύ ήπια,αν το κάνετε με πολύ δύναμη  μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα
  • ΠΗΓΗhttp://pt.wikihow.com/P%C3%A1gina-principal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου