Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Παγίδα κουνουπιών,

Μεταφραση απο https://www.facebook.com/ReciclagemJardinagemEDecoracaoΣημαντικό για την πρόληψη δάγκειος πυρετός!
Βήμα 1
Χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να κόψετε ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι σε δύο μέρη. Κρατήστε το δαχτυλίδι του πώματος Στάδιο 2
Με ένα ξύλο του γυαλόχαρτου τύπου έως 220, άμμο ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια της κορυφής της φιάλης, ότι μορφής χοάνης. Κάντε το αυτό μέχρι να πάρετε το πλαστικό ματ και τραχύ. Αυτό θα καλύψει παγίδα σας.Βήμα 3
Αφαιρέστε το δακτύλιο στεγανοποίησης του καπακιού χωρίς να προκληθεί ζημιά. Κόψτε ένα κομμάτι του microtule - πρέπει να είναι μικρο ακόμα, για να εμποδίσει τη διέλευση των νυμφών - και χρησιμοποιήστε το δακτύλιο για να εξασφαλίσει στο στόμιο της χοάνης, πιέζοντας μέχρι τουλάχιστον τον δεύτερο γύρο του νήματος.
Στάδιο 4
Ψιλοκόβουμε τέσσερις σπόρους σε birdseed ή τροφές για γάτες pellet, να ρίξει στο κάτω μέρος της βάσης της φιάλης και ρίχνουμε νερό. Μικρόβια που βρίσκονται γύρω από αυτά τα δολώματα θα πολλαπλασιαστούν και να χρησιμεύει ως τροφή για τις προνύμφες.
Βήμα 5
Τοποθετήστε το χωνί με το στόμα κάτω εντός της βάσης της φιάλης. Μετά από τα δύο κομμάτια ταιριάζουν, χρησιμοποιήστε μονωτική ταινία για να τους εξασφαλίσει. Βεβαιωθείτε ότι η δομή ήταν πραγματικά σφραγισμένο.
Στάδιο 6
Αύξηση του επιπέδου του νερού, κοιτάζοντας το κεντρικό σημείο μεταξύ της κορυφής του mosquitérica και το στόμιο της φιάλης. Ελέγξτε αυτή τη φορά με ένα κομμάτι της ταινίας. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί ως το υγρό εξατμίζεται.
Βήμα 7
Η μητέρα aegypti κατάθεση αυγά τους στο τοίχωμα του κυλίνδρου, ακριβώς πάνω από την ίσαλο γραμμή. Μετά από μία εβδομάδα, συμπληρώστε το δίχτυ για να επίπεδο που έχει σημειωθεί - από τώρα και στο εξής, θα πρέπει να παρατηρούν καθημερινά και προσθέστε νερό, όπως απαιτείται.
Βήμα 8
Σε επαφή με το νερό, τα αυγά θα εκκολαφθούν. Και οι προνύμφες, πεινασμένοι, θα κολυμπήσετε στο κάτω μέρος της φιάλης μέσω microtule. Μετά το φαγητό, μεγαλώνουν και να φτάσει στην φάση της ενηλικίωσης, τα έντομα δεν μπορεί να περάσει πάνω από το δίχτυ και να πνιγεί. Λήγει έτσι μια γενιά των κουνουπιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου