Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Οι κίνδυνοι των διαδικτυακών γνωριμιών

Ραντεβου μέσω διαδικτυου


Κατανοώντας τους κινδυνους αφού τους γνωρίσετε πρώτα πολύ καλά
Το ραντεβου μέσω ιντερνετ είναι αναμφίβολα μια καλή επιλογή προκειμένου να ξεκινήσει μια νεα σχεση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τους κινδύνους του διαδικτυακού ραντεβού πριν προχωρήσετε πραγματικά σε διαδικτυακη γνωριμια. 

Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται πολλές γυναίκες είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος ραντεβού μπορεί να οδηγήσει σε πολλούς κινδύνους. 

Μερικούς από τους πιο σοβαρούς και κοινούς περιλαμβάνουν βιασμό, κλοπή και θάνατο. Υπάρχουν άνθρωποι που συνδέονται ανώνυμα. 

Μπορεί να συναντήσετε αρπακτικά που είναι ειδικοί στο να παραπλανούν πιθανά θύματα.

Εδώ είναι μερικοί από τους πιο σοβαρούς κινδύνους που μπορείτε να συναντήσετε κατά τη διάρκεια των γνωριμιών του διαδικτύου.

Θα ήταν συνετό να προσέξετε ιδιαίτερα όταν κάνετε γνωριμίες μέσω διαδικτύου.
Οι κίνδυνοι των διαδικτυακών γνωριμιών

Τα άμεσα μηνύματα είναι γνωστό ότι είναι μια εξαιρετική επικοινωνία και είναι διαθέσιμα για τις γνωριμίες του ίντερνετ. Αυτά θεωρούνται ασφαλείς τρόποι για να συνδεθείτε, αλλά μπορούν να διαρρεύσουν προσωπικές πληροφορίες. Ο κίνδυνος της παραποίησης στοιχείων είναι μεγάλος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το γεγονός, αλλά είναι αλήθεια ότι τα site των διαδικτυακών γνωριμιών είναι γεμάτα με επικίνδυνους απατεώνες, παντρεμένους άνδρες που ψάχνουν ευχαρίστηση εκτός γάμου, «κυνηγούς» και πολλά περισσότερα. Ψάχνουν για παγίδες. .

Μερικά από τα μέλη σε αυτά τα site αναζητάνε μόνο σεξουαλική απόλαυση.

Οι διαδικτυακοί «κυνηγοί» είναι επικίνδυνοι. Μπορούν να σπάσουν τους κωδικούς τωνemail και να κλέψουν τις ταυτότητες των μελών των διαδικτυακών γνωριμιών. Μόλις βρουν την οδική σας διεύθυνση, μπορούν να σας παρενοχλήσουν ακόμα και στην πραγματική ζωή.

Οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ δεν είναι τόσο ασφαλής όσο φαίνονται να είναι.

Χρήστες που είναι γνώστες του διαδικτύου είναι ειδικοί στο να κλέβουν προσωπικές πληροφορίες. Ανιχνεύουν τις IP διευθύνσεις και ακόμη και προσωπικά δεδομένα προκειμένου να εντοπίσουν ένα χρήστη και στην πραγματική του ζωή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι ένα πρόσωπο είναι ακριβώς το ίδιο όπως παριστάνει ότι είναι στο ίντερνετ.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια. Ένα άτομο μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από ότι φαίνεται να είναι στην πραγματική του ζωή. Δεν μπορείτε να περιμένετε ένα άτομο να είναι ακριβώς όπως παριστάνει να είναι, και στην πραγματική ζωή.

Δεν είναι επίσης δυνατόν να γνωρίσετε και να καταλάβετε κάποιον ανταλλάσσοντας απλώς μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συνομιλώντας για λίγες ώρες σε μια μέρα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να είστε προσεκτικοί σε διαδικτυακές σχέσεις.

Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε τους κινδύνους των διαδικτυακών γνωριμιών εξασκώντας λίγη προσοχή και κοινή λογική.

Είναι σημαντικό να αποφεύγετε αυστηρά να δίνετε προσωπικές πληροφορίες, όπως διεύθυνση οικίας και τηλεφωνικό αριθμό σε κάποιον που γνωρίσατε στο ίντερνετ. Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο.

Η συνάντηση θα πρέπει να γίνει σε δημόσιο χώρο και με ένα αξιόπιστο φίλο σας αν είναι δυνατόν. Τα μέλη της οικογένειας σας και οι φίλοι σας θα πρέπει να έχουν πλήρη γνώση του τι συμβαίνει στη ζωή σας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να συναντήσετε κάποιον που γνωρίσατε στο διαδίκτυο      πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου