Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πώς λειτουργεί το ηλιακό πάνελ θέρμανσης

Solar Panel Θέρμανση εγκατασταθεί στο σπίτιΠώς χτίσαμε το ηλιακό πάνελ θέρμανσης

Ξεκινήσαμε με μια ολόκληρη σωρού των δοχείων. Πάνω από 300 από αυτούς.αποτελείται από Coke και μπύρα κουτιά, κόντρα πλακέ και ένα φύλλο από πολυανθρακικό.Χρησιμοποιήσαμε ένα ολόκληρο φύλλο κόντρα πλακέ ως βάση, έτσι ώστε να είναι τεράστια 2.4mx 1.2m (7'11 "x 4"). Πολλοί θέλουν να δημιουργήσουν παρόμοια θερμαντήρες με παλιά τζάμια των παραθύρων,
Δοχεία για το ηλιακό πάνελ θέρμανσης

Μερικοί συλλέξαμε μόνοι μας στη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία ήταν δωρεά από τους φίλους ή scrounged. Ολιγαρκής άνθρωπος αποκόψει τους πυθμένες των δοχείων με ένα πάτημα τρυπάνι τότε θα πλύνει. Υπήρχαν πολλές γυμνοσάλιαγκες. Και τα σαλιγκάρια. Και το σπίτι μύριζε μπαγιάτικο μπύρα.
Επόμενο ολιγαρκής άνθρωπος έκοψε τις κορυφές των κονσερβών διαφράγματα μορφή. Προσπάθησα να το κάνετε αυτό, αλλά οι snips κασσίτερο ήταν πολύ μεγάλο για τα χέρια μου και δεν μπορούσα να βρω μια μικρότερη έκδοση που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άνετα. Εργάστηκε για μπλέκοντας αυτά κατά τη διάρκεια της πολλά βράδια, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση.
Παραξενευμένος μπορούν κορυφή
Μπορεί κορυφή, κομμένα σε παραγωγή διαφραγμάτων.
Όταν έγινε μπλέκοντας τις κορυφές, που κολλημένα τα κουτιά μαζί σε ομάδες των τριών. Είχαν τελικά κολλημένα μεταξύ τους στις στήλες των 16, αλλά και ομάδες των τριών ήταν πολύ πιο εύχρηστο να έχουν κάθονται γύρω από το σαλόνι.
Όταν τα δοχεία ήταν κολλημένα σε τριάδες, ο σπρέυ τους ένα μαύρο ματ όλη τη διαδρομή γύρω. Νόμιζα ότι είχα ζωγραφίσει μόνο το μπροστινό μέρος όπου ο ήλιος θα χτυπήσει, αλλά είχα διαβάσει ότι έχεις βελτιωμένη απόδοση με όλα γύρω ψεκασμού. Χρησιμοποιήσαμε περίπου επτά δοχεία των χρωμάτων ψεκασμού.
Έχει εγκαταστήσει τα δοχεία σε στήλες στο κιβώτιο από κόντρα πλακέ έχτισε ότι είχαμε βαμμένο με κάποια σκούρο καφέ χρώμα φράχτη που είχε πεταμένα. Καταλήξαμε με 17 σειρές των 16 ετών μπορούν να υψηλής στήλες για ένα σύνολο 272 κουτιά. Οι στήλες ταιριάζουν στις τρύπες είχε διάτρητοι στην κόντρα πλακέ που συνδέουν τα δοχεία με τα άνω και κάτω συλλέκτες.
Ηλιακά πάνελ καρέ πριν την εγκατάσταση μπορεί να
Ηλιακά πάνελ πλαίσιο, πριν από τη βαφή και μπορεί εγκατάστασης
Ο βιδώνονται στη συνέχεια ένα μεγάλο φύλλο από πολυανθρακικό για να καλύψει την περιοχή μπορούν.

Πώς το ηλιακό πάνελ θέρμανσης λειτουργεί

Ο αέρας από το σπίτι εισέρχεται σε ένα στρογγυλό άνοιγμα στο πίσω μέρος του συλλέκτη πυθμένα. Μόλις στα μαύρα κουτιά, ο αέρας θερμαίνεται και φυσικά υψώνεται στην κορυφή πολλαπλή. Ο αέρας στη συνέχεια εκ νέου εισέρχεται στο σπίτι μέσα από το στρογγυλό άνοιγμα στο πίσω μέρος του πάνω πολλαπλή.
Μερικοί άνθρωποι το αφήσουμε εκεί και να έχουν μια εντελώς παθητικό σύστημα. Ολιγαρκής άνθρωπος αποφάσισε σε μια πιο ενεργή προσέγγιση για εμάς. Στο εσωτερικό του σπιτιού, εγκατέστησε δύο μικρά, 12V, διάρκεια ζωής 100.000 ωρών στους 40 ° C (104F), αθόρυβη, χαμηλής ισχύος οπαδούς από Jaycar. Κάποιος σπρώχνει αέρα μέσα στο πάνελ στο κάτω μέρος και το άλλο τραβά θερμαινόμενο αέρα έξω από την κορυφή.Έχει θέσει τους οπαδούς σε έναν ελεγκτή-η θερμοκρασία του ίδιου τύπου που χρησιμοποιούμε για μαςεξαιρετικά αποδοτικό ψυγείο στήθος - έτσι ώστε να αρχίσει να τρέχει γύρω από 29C (84F). Έχουμε ακόμα να πάρετε ζεστό αέρα που ρέει αργά μέσα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, όπως θα κάνατε με ένα παθητικό σύστημα, αλλά δεν είναι ανεμιστήρας βοήθεια.
Έκοψε επίσης ένα μικρό φύλλο από διαφανές πλαστικό από μια τσάντα Ziploc και θα εγκατασταθεί πάνω από την κορυφή γρίλια εισόδου. Το φύλλο είναι εύκολο να ανοιχτούν όταν η θερμότητα που εισέρχεται στο σπίτι, αλλά εμποδίζει κρύο αέρα από τη συνεχή ροή στο σπίτι με το φράξιμο το "φαινόμενο καταρράκτη».

Τροποποιήσεις Σπίτι

Το σύστημά μας απαιτεί δύο τρύπες στην πλευρά του σπιτιού μέσα στο σαλόνι μας. Το καλύτερο για να πάρει ότι σωστά την πρώτη φορά. Καμία πίεση.
Ολιγαρκής άνθρωπος, βέβαια, κατάφερε τέλεια, προσελκύοντας την προσοχή των μικρότερων κάτοικοι του σπιτιού στη διαδικασία. Οι calendulas πήρε ποδοπατούνται στη διαδικασία, αλλά μπορώ να φυτέψουμε.
Γάτα ψάχνει μέσα από την τρύπα στο σπίτι.
Ed από τους αδιάκριτους rosey Devon Rex ερευνά την κάτω οπή στο σπίτι.
Το σύστημα στο εσωτερικό του σπιτιού φαίνεται ωραίο και τακτοποιημένο. Έχουμε τις δύο οπές πολλαπλή, που καλύπτονται από τα δίκτυα και το κουτί ρυθμιστή θερμοκρασίας βρίσκεται δίπλα στο επάνω πολλαπλή εισαγωγής.
Ηλιακά πάνελ γκριλ
Ηλιακή εγκατάσταση ομάδα μας, όπως φαίνεται από το εσωτερικό του σπιτιού. Δύο κολπίσκοι με σχάρες και ο ελεγκτής θερμοκρασίας τοποθετημένα από την άνω είσοδο.

Επίδραση στις θερμοκρασίες στο σπίτι

Η θερμότητα από τον πίνακα μας, εκτείνεται σε μεγάλη αίθουσα μας, δεν αισθανθείτε αμέσως σαν μια τεράστια ώθηση, όταν πρόκειται για. Τι θα συμβεί, είναι ότι η θερμική μάζα του συνόλου μεγάλο χώρο ανυψώνεται από διάφορους βαθμούς. Πρωινή θερμοκρασίες στο σπίτι μας, αυτή τη φορά του έτους, στους νεκρούς του χειμώνα, συνήθως κυμαίνονται από 8C (46F) σε 13C (55F). Χωρίς το ηλιακό πάνελ θέρμανσης, αυτοί οι αριθμοί δεν αυξηθεί πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς δεν έχουμε ήλιο από το βορρά για να θερμάνει το σπίτι με την κατάσταση στο σπίτι μας.
Χρησιμοποιώντας τον πίνακα, βλέπουμε temps αυξηθεί στο 15C (59F) έως 17C (63F) φάσμα. Δεν screamingly ζεστό, με οποιοδήποτε μέσο, ​​αλλά πολύ πιο άνετα. Εκτός από την ημερήσια ανελκυστήρα θερμοκρασίες, βρίσκουμε τη θερμότητα κρατά στο σπίτι μέχρι το βράδυ. Είναι πολύ φθηνότερο να θερμάνει το σπίτι για να 20C (68F) από 17C (63F) από ό, τι είναι να το κάνετε από 13C (55F), υποθέτοντας αντλία θερμότητας μας θα μπορούσε να καταφέρουν να πάρουν τη θερμοκρασία πριν, πράγμα που δεν μπορούσε. Ένα παρόμοιο σύστημα θέρμανσης μέγεθος πλανήτη ένα μικρότερο δωμάτιο θα πρέπει, βέβαια, να παράγει υψηλότερες θερμοκρασίες.
Καθώς ο καιρός ζεσταίνει όταν οδεύουμε προς την άνοιξη, θα πρέπει να βιώσουν ακόμα πιο άνετες συνθήκες με υψηλότερες θερμοκρασίες εκκίνησης και περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας δίνει το σύστημα μια ώθηση.Καθώς οδεύουμε προς το καλοκαίρι, θα είμαστε σε θέση να μπλοκάρει τις πολλαπλές εισόδους αν θέλουμε να πάρει πάρα πολύ ζεστά και έχουμε σχέδια για τη μετατροπή του πίνακα σε ένα ηλιακό dehydrator για τις ηλιόλουστες ζεστούς μήνες. Δύο για ένα! μεταφρασηhttp://frugalkiwi.co.nz/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου