Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Άρωμα τρομοκρατίας = Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια στους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Δολοφονία αντιφασίστα και συγκέντρωση σημερα στις 18.00.Ο φασισμός θα τσακιστεί»Οι ωρες που θα ακολουθησουν θα ειναι εξαιρετικα κρισιμες και σοβαρες.


 
 
Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.


 
Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.
 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6ΜΜ,
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ,
ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 60,ΑΜΦΙΑΛΗ
---ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΜΕ,
ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ---

ΓΙΑΤΙ;;;


 
Ο φασισμός θα τσακιστεί».

O 34χρονος Παύλος Φύσσας, γνωστός για την αντιφασιστική του δράση, έπεσε νεκρός γύρω στις 12.10 το βράδυ στην Αμφιάλη. Σύμφωνα με  μαρτυρίες το θύμα και η παρέα του, 5 - 6 άνδρες και γυναίκες κυνηγήθηκαν από περίπου 25 άτομα με μαύρες μπλούζες, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού.
Ο 34χρονος κτυπήθηκε με τουλάχιστον 3 μαχαιριές στο στήθος, στην οδό Τσαλδάρη και Ξάνθου στο κέντρο της Αμφιάλης, και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Αυτόπτης μάρτυς δήλωσε ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε περίπου μισή ώρα, ενώ σε ελάχιστα λεπτά, περίπου 5 με 10, μαζεύτηκαν 5 με 6 περιπολικά και 12 μηχανές. Νωρίτερα μιλώντας στον ίδιο σταθμό ο Πέτρος Κωνσταντίνου συντονιστής της κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό, δήλωσε ότι δεν υπήρξε κανένας διαπληκτισμός στην καφετέρια, απλώς υπήρχε μία παρέα με αντιφασίστες και τους περίμεναν έξω περίπου 40 άτομα της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, τόνισε ότι όταν σημειώθηκε η επίθεση, υπήρχε παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ. Υπογράμμισε ακόμα ότι δεν ήταν τυχαίο περιστατικό, αλλά επρόκειτο για οργανωμένη κινητοποίηση της Χρυσής Αυγής και των ομάδων της σε Πειραιά και Πέραμα, σημειώνοντας ότι είναι η ίδια ομάδα που επιτέθηκε προ ημερών στα μέλη του ΚΚΕ.
Η αστυνομία προσήγαγε έναν 55χρονο στην κατοχή του οποίου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βρέθηκε μαχαίρι. Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι έχει σχέση με την ακροδεξιά. Αργότερα ανακοινώθηκε πως είναι ο δράστης. Αναζητούνται και άλλα άτομα που έλαβαν μέρος στην επίθεση.
Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο, ενώ ήδη ανακοινώθηκε συγκέντρωση για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 18.00 στην Π, Τσαλδάρη 69.


ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΔΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ


Από mail που ήρθε στο blog μας (και θα ζητήσουμε συγνώμη που αργήσαμε να το δούμε λόγω της έντασης) :
Παιδιά το παλικάρι πέθανε. Είμαι από Αμφιάλη. Τον είδα νεκρό πριν φτάσει το ασθενοφόρο…. ήταν λευκός και δεν είχε σφυγμό…. Το ασθενοφόρο έκανε πάνω από μισή ώρα να ρθει… Επίσης ΔΙΑΣ ήταν σε όλο το σκηνικό μπροστά και δεν έκαναν  τίποτα να το αποτρέψουν επειδή όπως μου είπε ΕΜΕΝΑ προσωπικά ένας μπάτσος “Ήταν 20 άτομα…”
Τα σχόλια φυσικά περιττεύουν. Ξέρουμε πολύ καλά τις φιλίες που ενώνουν Διας Δελτα ΜΑΤ και χρυσαυγίτες…. Τώρα τις είδαμε και στην πράξη όταν σκότωσαν εν ψυχρώ έναν αντιφασίστα…. Να δούμε πως θα τους δικαιολογήσουν τώρα, τα αφεντικά τους….
Ή όπως λέγεται στα social media η κυβέρνηση ζορισμένη από το οικονομικό αδιέξοδο του μνημονίου, αμόλησε τα πιστά σκυλιά της – τους χρυσαυγίτες – για να αιματοκυλίσει την χώρα και να παραμείνει στην εξουσία?
http://mpalothia.com/
πηγες http://tvxs.gr/http://www.avgi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου