Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΜΝΉΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ!

                             http://www.youtube.com/user/kostantinos999?feature=watch
Ιερά Οδός 1870.
ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ (ΠΕΡΙ ΤΟ 1900)
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΑΠΟ ΑΛΜΠΟΥΜΙΝΑ) ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ... ΤΟ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟ ή ΑΛΛΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ "ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ"
2 ΑΠΡΙΛΗ 1954, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΙΓΓΛΕΣΗ" ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ
ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΘΕΑ...
ΠΕΡΙ ΤΟ 1935 Η ΓΕΙΤΟΝΊΑ ΜΟΥ!!!!!!
ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ,
Το συγκρότημα των ξενώνων της ΕΠΑΥΛΗΣ "ΠΑΛΑΤΑΚΙ" με τα περιβόλια. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, τα χρόνια της διπλωματικής μου εργασίας (1976). Στο δωματιάκι με τους στρογγυλούς φεγγίτες αποκαλύφθηκαν πριν από λίγα χρόνια, οι τοιχογραφίες του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΥΖΗ, οι "ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ"
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΕΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΔΑΦΝΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ANTOINE BONN, ΠΕΡΙ ΤΟ 1930.
"ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΙΓΓΛΕΣΗ"
1976 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΙΓΓΛΕΣΗ -)
Στο ύψος της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ, βλέπουμε στην απέναντι πλευρά του δρόμου το άλλο στέκι της νεολαίας, και όχι μόνο, το ΚΑΦΕΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΤΟ ΝΕΟΝ", σήμερα το φαγάδικο "ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ".
1976 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΙΓΓΛΕΣΗ - )
Στη συμβολή με την οδό ΡΟΔΟΥ (πρός ΙΕΡΑ ΟΔΟ) - το τμήμα του "ΜΙΚΡΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ" που σήμερα είναι διαμορφωμένη η "ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" με το Δημοτικό αναψυκτήριο..., πρώην "ΑΙΘΡΙΟ" και σήμερα μισθωμένο σε ιδιώτη από τον Δήμο Χαϊδαρίου και φέρει την ονομασία "ICONS"                                                ΠΗΓΗ               https://www.facebook.com/groups/176942705772508/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου