Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ....ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ! ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!

 Τι είναι το Γεωπαθητικό Στρες και για πιες ασθένειες κατηγορείτε



Η  θεωρία του γεωπαθητικού στρες υποστηρίζει ότι διάφορες πηγές ενέργειας (όπως το υπόγεια ρεύματα νερού, υπόγειες πηγές ακτινοβολίας και άλλες) δημιουργούν αυξημένες δονήσεις, δηλαδή υψίσυχνη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Αυτές οι περιοχές που παρουσιάζουν γεωπαθητικό στρες κατηγορούνται  για  για μεγάλο κατάλογο ασθενειών, από πονοκεφάλους έως καρκίνο.  Πρέπει να πούμε ότι η θεωρία αυτή δεν γίνεται αποδεκτή -ως μη επιστημονική- από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Καθόλου δεν μας ξαφνιάζει φυσικά, ειδικά όταν έχουν να δώσουν λογαριασμό στις αγαπημένες τους ‘Μυστικές Εταιρίες’ που ανήκουν. Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Αβατον το 2007 και στην www.miastala.com, αντιγράψτε το ελεύθερα βάλτε και σύνδεσμο ως είθισται.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ «ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΩΝ» ΠΕΡΙΟΧΩΝ: Το 1930 ο πιονιέρος της γεωπαθολογίας George Lakhovsky ήταν ο πρώτος που υποστήριξε ότι το γεωπαθητικό στρες αναγκάζει το σώμα να δονείται σε υψηλότερες συχνότητες από τις φυσιολογικές. Αυτή η διαδικασία επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι, όσοι κοιμούνται ή εργάζονται σε τέτοιες περιοχές, είναι επιρρεπείς σε ιούς, βακτηρίδια, περιβαλλοντική μόλυνση και παράσιτα. Η γεωπαθητική θεωρία υποστηρίζει ότι το εσωτερικό της γης δονείται στους 8 (7,83 για την ακρίβεια) κύκλους ανά δευτερόλεπτο, αλλά οι περιοχές με γεωπαθητικό στρες δονούνται σε πολύ υψηλότερες συχνότητες.
Εάν η εσωτερική δόνηση (ιδιοσυχνότητα) της γης των 8 κύκλων συναντήσει ένα υπόγειο ρεύμα νερού 60-150 μέτρα βάθος, δημιουργούνται γραμμές στρες με συχνότητα 250 κύκλους/δευτερόλεπτο. Αυτές οι συχνότητες προκαλούν διαταραχές στο ανοσοποιητικό σύστημα, τη συμπεριφορά και τη δομή των κυττάρων. Οι γεωπαθητικοί πρακτικοί υποστηρίζουν ότι μπορούν να ανιχνεύσουν τα σημεία αυτά με το εκκρεμές και τη ραβδασκοπία. Παρατηρώντας τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του εκκρεμούς και των ράβδων, ανακαλύπτουν τα σημεία όπου το γεωπαθητικό στρες είναι ισχυρότερο.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ;  Πολλοί γεωπαθητικοί πρακτικοί και γιατροί στην Ευρώπη εξετάζουν τα σπίτια των πιο σοβαρά ασθενών τους, για να εξετάσουν εάν υπάρχει γεωπαθητικό στρες. Το θεωρούν σοβαρό παράγοντα για τις εξής αρρώστιες: καρκίνο, άσθμα, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματισμούς, αρχή για το AIDS, μηνιγγίτιδα, φυματίωση. Επίσης θεωρούν ότι παίζει ρόλο στην κατάθλιψη, στις αποβολές, αιφνίδιους θανάτους βρεφών και πολλές νευρικές διαταραχές.
Το 1985 η Dr. Veronika Carstens – σύζυγος του Γερμανού Ομοσπονδιακού προέδρου Karl Carstens- δημοσίευσε μια μελέτη 700 ντοκουμενταρισμένων περιπτώσεων παγκοσμίως, ασθενών με καρκίνο καταδικασμένων σε θάνατο. Όλοι θεραπεύτηκαν χωρίς καμία συμβατική ιατρική μέθοδο. Το μόνο που έκαναν ήταν να μετακινηθούν από τη γεωπαθητική ζώνη στρες όπου κοιμόνταν, σε άλλη ελεύθερη από στρες. Πολλοί γεωπαθητικοί πρακτικοί χρησιμοποιούν τους ταλαντωτές πολλαπλών συχνοτήτων MWOs, που πρώτος κατασκεύασε ο Lakhovsky. Αυτοί θεωρείταιι ότι διορθώνουν τις δονήσεις των περιοχών που πάσχουν από γεωπαθητικό στρες.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ:  Συνεχή σήματα από τον εγκέφαλό μας ελέγχουν το σώμα μας και το κάνουν να λειτουργεί διαρκώς. Έντονα πεδία Γ.Σ. (στο εξής συντομογραφία για το Γϊωπαθητικό Στρες) παρεμβάλλονται σ’ αυτά τα σημαία τόσο δυνατά, ώστε η ροή των πληροφοριών στους αδένες και τα εσωτερικά όργανα, λίγο ή πολύ, σταματά.
Αυτό έχει αρνητικό αποτέλεσμα στο σώμα. Όσο πιο δυνατή είναι η παρεμβολή, τόσο ασθενέστερη είναι η ροή των πληροφοριών, και τόσο πιο έντονα είναι τα συμπτώματα και οι πόνοι. Το Γ.Σ. έχει έντονη επίδραση στη λειτουργία του λυμφατικού συστήματος. Η λέμφος μεταφέρει τα λεμφοκύτταρα και τα αντισώματα.
Αυτά περιπολούν μέσα στο σώμα, έτοιμα να πολεμήσουν και να καταστρέψουν κάθε ξένο κύτταρο, όπως βακτηρίδια, ιούς ή καρκινικά κύτταρα. Εάν το λεμφικό σύστημα δεν είναι υγιές, αδυνατεί να καταστρέψει τα ξένα κύτταρα. Έτσι, τα καρκινικά κύτταρα μεγαλώνουν και πολλαπλασιάζονται. Ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί.
Ο Dr. W. Stark από το Σάλτσμπουργκ δίνει την παρακάτω εξήγηση: πολλές πλευρές του ανθρώπινου μεταβολισμού εξαρτώνται από βιοηλεκτρικές διαδικασίες.
Οι ηλεκτροφυσιολογίας μελέτες δείχνουν ότι η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τα όργανα στη λέμφο και το αίμα εξαρτάται από την πόλωση των ηλεκτρικών φορτίων.
Η μια πλευρά της μεμβράνης του κυττάρου έχει θετικά φορτία και η άλλη αρνητικά. Τα θρεπτικά συστατικά μεταφέρονται όταν τα θετικά φορτία τους επιτρέπεται να επανέλθουν στο κύτταρο. Το Γ.Σ. διαταράσσει αυτήν την πολικότητα στα ζωντανά κύτταρα.
Το Γ.Σ. προκαλείται κυρίως από στενά υπόγεια ρεύματα νερού 60-90 μέτρα κάτω από το έδαφος. Το στενό ρεύμα νερού δημιουργεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο διαταράσσει τις φυσικές δονήσεις της γης – ειδικά τους 7,83 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, που είναι ευεργετικοί και έχουμε ζήσει μαζί τους εκατομμύρια χρόνια. Αυτή είναι η ιδανική συχνότητα των συναρτήσεων Schumann (αφορούν το μαθηματικό υπολογισμό της ιδιοσυχνότητας της γης) και των κυμάτων Άλφα.
Έχει επιβεβαιωθεί από τη NASA ότι αυτή η συχνότητα ενσωματώνεται στα διαστημόπλοια. Διαφορετικά, οι αστροναύτες θα μπορούσαν να ζήσουν ελάχιστα στο διάστημα. Ο George Lakhovsky επιβεβαίωσε όχι τα βακτηρίδια, οι ιοί και τα παράσιτα «αγαπάνε» τους ανθρώπους και τα ζώα που το σώμα τους δονείται με συχνότητες πάνω από 180 κύκλους.
ΤΟ Γ.Σ. ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ: Εάν έχετε ασχοληθεί με το εκκρεμές και τη ραβδοσκοπία για να βρίσκετε τις γραμμές του ενεργειακού δικτύου της γης, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε τις ενέργειες που σχετίζονται με πολλές αρρώστιες. Για να το καταλάβετε καλύτερα, δείτε την πάνω εικ. 1: είναι το σκίτσο ενός υπόγειου ρεύματος νερού, που δείχνει σε αυτήν την περίπτωση, τις αρρωστημένες ή «μαύρες» ενέργειες που ακτινοβολούν προς τα πάνω από το ρεύμα, και επίσης 45 μοίρες προς κάθε πλευρά.  Σχηματίζουν τρεις γραμμές στην επιφάνεια, οι οποίες περιέχουν σπείρες ή δίνες.
Ακτινοβολούν προς τα πάνω, μέσω όλων των πατωμάτων ενός σπιτιού ή κτιρίου. Επίσης υπάρχει μια γραμμή ley (οι γραμμές ley είναι ενεργειακές ευθείες, οι οποίες συνδέουν προϊστορικά μνημεία. Ανακαλύφθηκαν από τον Alfred Watkins το 1921). Αποτελείται από πολλά επιφανειακά ενεργειακά κύματα, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, τα οποία εστιάζουν στο κέντρο των σπειρών, σχηματίζοντας ένα ισχυρό θερμό σημείο. Μία μαύρη γραμμή ley θα συντονιστεί σε μία μαύρη σπείρα και μια λευκή γραμμή ley θα συντονιστεί σε μια λευκή σπείρα.
Το υπόγειο ρεύμα εκπέμπει ανθυγιεινή ακτινοβολία εάν είναι μολυσμένο, ή εάν τα βράχια ή το χωμάτινο στρώμα από πάνω του είναι τέτοιου τύπου που αλλάζει τις ενέργειες σε ανθυγιεινές (π.χ. ο πηλός). Εάν έχετε το κρεβάτι σας πάνω σε μια από αυτές τις γραμμές, ή ειδικά στο κέντρο μιας σπείρας, μπορεί να αρρωστήσετε σοβαρά πολύ γρήγορα. Αυτό εξαρτάται από την αντίστασή σας στις αρρώστιες και από μερικούς άλλους παράγοντες.
Owergrounds, Επιφανειακά, Κάθετα, Ημιτονοειδή Κιίμοτα Ανακαλύφθηκαν από τον David Cowan, ο οποίος δηλώνει ότι εκπέμπονται από προϊστορικούς επιμήκεις κάθετους βράχους, όπως τα ντόλμεν. Επίσης, από λατομεία και ακτινικά από σταθμούς ραντάρ. Μοιάζουν με αόρατες μαγνητικές κουρτίνες. Πολλές φορές είναι τόσο πυκνές πού μερικές φορές είναι δύσκολο να μετρηθούν.
Όλα αυτά τα κύματα είναι εύκολο να αναγνωριστούν, καθώς κινούνται συγκροτημένα σε παράλληλα ρεύματα. Αυτοί οι βράχοι (εικ. 2) συλλέγουν τις ενεργειακές σπείρες από διασταυρούμενα υπόγεια ρεύματα ή ρήγματα και τις εκπέμπουν επιφανειακά. Βγαίνουν πολλά κύματα από τις επίπεδες επιφάνειές τους, σχηματίζοντας ένα πλατύ ενεργειακό ρεύμα. Συνήθως το μήκος κύματος είναι 1,5 έως 1,8 μέτρα. Εστιάζονται σε μαύρες σπείρες.- Μερικά λατομεία εκπέμπουν τρομακτικές ποσότητες τέτοιων επιφανειακών κυμάτων. Συνήθως είναι ανθυγιεινά, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από εγκαταλελειμμένα ορυχεία μολύβδου.
Necrotising Fasciitis – Σορκοβόρο Βακτήρια: Στην εικ. 3 έχουμε μια περίπτωση, σε κάποιο σπίτι στο Bonnybridge Stirlingshire, στην Αγγλία,
α) Η κόκκινη γραμμή προέρχεται από γεωλογικό ρήγμα, κάτω από το κρεβάτι της ασθενούς,
β) Το ρήγμα επίσης προκαλεί μια μαύρη σπείρα, σε αυτή την περίπτωση στην κοιλιακή χώρα.
γ) Μεγάλος αριθμός επιφανειακών ενεργειακών ρευμάτων, σε αυτή την περίπτωση μαύρων, συντονίζονται στο κέντρο της σπείρας. Ακολουθώντας κανείς τα επιφανειακά ρεύματα φτάνει στην πηγή, ένα ανοιχτό ορυχείο κάρβουνου σε απόσταση 9,65 χιλιομέτρων. Το ορυχείο εκπέμπει ένα «μαύρο ρεύμα» πλάτους 1,6 χιλιόμετρων κατά μήκος του Bonnybridge, προς τα δυτικά. Εκεί, όλο το μαύρο ρεύμα βυθίζεται ξανά στη γη. Αυτές οι φυσικές ενεργειακές γραμμές μοιάζουν να αποτελούν ενεργειακά κυκλώματα.
Από άλλη κατεύθυνση, υπήρχε μία τεχνητή ενεργειακή γραμμή, με πηγή ένα ραντάρ στο Kinross. Ακολουθώντας αυτήν τη γραμμή αντίθετα, φάνηκαν τρεις τεράστιες πυραμίδες, με φόντο τον ήλιο που έδυε, σαν της Γκίζας. Από κοντά αποκαλύφθηκε ότι ήταν τεράστιοι λόφοι από άδεια βαρέλια ουίσκι. Το παράξενο ήταν ότι το μαύρο ρεύμα από το ραντάρ άλλαζε σε υγιές λευκό, περνώντας από μέσα τους.
Η κυρία στα αριστερά της εικόνας είχε κάνει κολπική υστερεκτομή, και ξύπνησε ένα πρωί με το στομάχι της μαύρο. Την πήγαν στο νοσοκομείο, υπέστη εγχείρηση και της αφαιρέσανε τη νεκρή σάρκα από την κοιλιά και τους γλουτούς, περίπου 3,2 κιλά. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να αφήσουνε ανοιχτό το στομάχι της για αρκετές μέρες, ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν θα επιστρέψει η αρρώστια. Τρομερή φυσικά η εμπειρία της γυναίκας. Ο σύζυγός της επίσης υπέφερε από τα αποτελέσματα της ακτινοβολίας. Ένα χρόνο πριν από το πρόβλημα της γυναίκας του είχε καρκίνο στα νεφρά.
Μπορείτε να δείτε στο σχήμα, ότι επίσης βρίσκεται πάνω στη μαύρη γραμμή, αλλά όχι τόσο κεντραρισμένος στη μαύρη σπείρα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, αλλά λέγεται ότι το Bonnybridge είναι η πρωτεύουσα των UFO στην Αγγλία. Μήπως έχουν σχέση με τις ενέργειες της γης;
Καρκίνος: Ο Tom στα 65 του έπαθε καρκίνο των όρχεων, από τον οποίο συνήλθε, για να επανέλθει σε λίγα χρόνια και να πεθάνει από αυτόν. Η διασταύρωση (εικ. 4) δύο ή περισσότερων υπόγειων ρηγμάτων, όπως αυτή, δίνει τις πλέον επιθετικές μορφές αρρώστιας. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις να μετακινήσει το κρεβάτι του σε ασφαλές σημείο του δωματίου, δυστυχώς δεν το έκανε. Σύμφωνα με τον Αυστριακό ερευνητή Baron von Pohl, ο καρκίνος προκαλείται πάντοτε από Γ.Σ. Όμως υπάρχουν βέβαια και πολλοί άλλοι παράγοντες, που προκαλούν σύγχυση.
Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: Είναι μια τυπική περίπτωση που συμβαίνει συχνά στο Aberdeen, το οποίο έχει την όχι ζηλευτή φήμη, της πρωτεύουσας του πλανήτη στη σκλήρυνση κατά πλάκας. Σε κάθε περίπτωση, η σπείρα είναι κεντραρισμένη πάνω από το διάφραγμα (εικ. 5). Δεν είναι απλή σύμπτωση ότι ονομάζεται η πόλη του γρανίτη, με πολλά ανοιχτά ορυχεία γρανίτη, τα οποία μεταδίδουν τις ανθυγιεινές ενέργειες της γης, κατά μήκος της πόλης σαν επιφανειακά ρεύματα. Υπάρχει επίσης μεγάλος αριθμός ραντάρ στην περιοχή.
Σύνδρομο Μεταιογενούς Χρόνιας Κοπώσεως : Εξετάζουμε την τυπική περίπτωση του Πήτερ που ζήτησε έλεγχο του σπιτιού του για Γ.Σ. το 1988. Υπήρχε (εικ. 6 κάτω) ένα ρήγμα συν μια σπείρα στο κρεβάτι του και ήταν πολύ εξαντλημένος σε σημείο που δεν μπορούσε να εργαστεί. Επίσης, υπήρχε άλλη μια σπείρα στην ίδια γραμμή (η κόκκινη γραμμή) στον καναπέ του σαλονιού του.
Είπε ότι το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να σηκωθεί από το κρεβάτι του και να σωριαστεί στον καναπέ το υπόλοιπο της ημέρας. Βρισκόταν κάτω από αυτήν την ανθυγιεινή επίδραση μέρα και νύχτα. Ο γείτονάς του που κοιμόταν ακριβώς από κάτω, ήταν αλκοολικός. Το ρήγμα στην περίπτωση του Πήτερ περνούσε υπό γωνία από το σώμα του. Εάν περνούσε από το κεφάλι στα πόδια θα είχαμε τη χειρότερη μορφή της αρρώστιας. Τώρα, δυο χρόνια αργότερα, εργάζεται και όλα αποτελούν απλώς κακή ανάμνηση. Η ενέργεια από αυτά τα ρήγματα (η κόκκινη γραμμή), έχει πλάτος 10 -13 εκατοστά και είναι μικροκυματική, όμοια με αυτή του φούρνου μικροκυμάτων στην κουζίνα σας και των κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Όμως δεν αφορά συμβατικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα, αλλά βαθμωτά, όπως έχουμε προαναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας.
Στομαχική Διαταραχή: Ένας άνδρας από τη Γλασκόβη ζήτησε έλεγχο ίου σπιτιού του γιατί είχε απροσδιό¬ριστη στομαχική διαταραχή. Η μέτρηση έδωσε την (εικ. 7 κάτω) Ο ασθενής είπε ότι κάθε πρωί στις 3.00 έκανε εμετό. Παρόλο που συνήλθε κάπως τους επόμενους μήνες -μετά από τον καθαρισμό του σπιτιού του- φάνηκε ότι οι ενέργειες της γης ήταν αναπόσπαστο μέρος του προβλήματος και ότι έφταιγε επίσης η κακή δίαιτά του.
Διαταραγμένο Στομάχι σε Ηλεκτρικό Πεδίο Σε αυτή την περίπτωση ο γιατρός δεν καταλάβαινε τα συμπτώματα, έως ότου ο ασθενής παρατήρησε ότι το γατάκι του γείτονα κοιμότανε στο κρεβάτι του στο ύψος της κοιλιάς {οι γάτες αναζητούν τις αρνητικές ακτινοβολίες). Υπήρχε μια ενεργειακή καμπύλη (εικ. 8 κάτω) στο στομάχι, γιατί τα ελατήρια του στρώματος και του κρεβατιού έλκουν και τροποποιούν αυτές τις ενέργειες προς το χειρότερο. Η προσπάθεια εξουδετέρωσης της γραμμής ήταν ανεπιτυχής. Τελικά βρέθηκε ένας υποσταθμός ρεύματος στα 27,5 μέτρα (το κόκκινο τετράγωνο στην κορυφή του σχήματος). Το καλώδιο πέρναγε έξω από τον τοίχο, και στο σημείο της καμπύλης υπήρχε ένα άλλο κάθετο καλώδιο που περνούσε από την κουζίνα στο μπάνιο και στο κρεβάτι, στο ύψος του στομαχιού.
Εμφύσημα: Ένας ασθενής ζήτησε εξέταση του κρεβατιού του στην περιοχή Crieff. Είχε εμφύσημα, και η πιθανολόγηση ήταν ότι θα υπήρχε μια γραμμή στο στήθος του, και ίσως με μια μαύρη σπείρα κεντραρισμένη. Όμως τελικά (εικ. 9) η γραμμή περνούσε από το μαξιλάρι του πάνω στη μύτη και το στόμα του.
Τα υπόγεια ρεύματα εκπέμπουν συχνά ραδόνιο, ραδιενεργό αέριο με χρόνο υποδιπλασιασμού μερικές μέρες. Το ραδόνιο «κολλάει» σε μια μορφή μικροκυματικής ακτινοβολίας. Το άτυχο θύμα το ανέπνεε και πέθανε σε μερικούς μήνες. Δαιμονικές Επιθέσεις (Σεξουαλική Επίθεση Incubus στον Ύπνο)
Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις δαιμονικής κατάληψης, όπου τα θύματα ακούν φωνές και δέχονται επανειλημμένες σεξουαλικές επιθέσεις στα κρεβάτια τους, από αυτό πού ονομάζουν αόρατο δαίμονα. Συνήθως το περιγράφουν ως ψυχρή και απρόσωπη επίθεση. Διάβασε από ποιούς και γιατί Los Voladores Carlos Castaneda’s
Σε όλες τις τρομακτικές αυτές επιθέσεις παρουσιάζεται μια κατάσταση όπως στην εικ. 10: διασταυρούμενα ρήγματα Ι στα γεννητικά όργανα. Δεν είναι όλα χα θύματα γυναίκες. Ένας άνδρας στο Εδιμβούργο υπέστη επίθεση ξαπλωμένος δίπλα στην γυναίκα του (που είχε το ίδιο πρόβλημα). Προσπάθησε να προσευχηθεί λέγοντας το Πιστεύω. Ένοιωσε τεράστια νύχια να σχίζουν το πρόσωπο του, αν και τελικά δεν προκλήθηκαν τραύματα.
Φταίνε τα ενεργειακά ρεύματα της γης, ή είναι απλά όνειρα εν εγρήγορση; Τα θύματα πάντοτε λένε ότι είναι ξύπνια την ώρα που γίνεται η επίθεση και τα συμβάντα είναι πολύ αληθινά. Περαιτέρω έρευνα δείχνει ότι μερικά υπόγεια ρήγματα είναι «γραμμές φαντασμάτων» από παλιά νεκροταφεία. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: οι δαιμονικές επιθέσεις είναι πιο κοινές και συνήθεις από ό,τι οι άνθρωποι πιστεύουν…
«Γραμμές Πνευμάτων» Υπάρχουν και άλλοι παράξενοι παράγο¬τες στο θέμα. Ερευνώντας τα παραφυσικά φαινόμενα, ανακαλύπτει κανείς ότι οι Ψυχικοί (αυτοί που ερευνούν παραφυσικά φαινόμενα λόγω της έμφυτης ευαισθησίας τους) συντονίζονται στις ίδιες ακτινοβολίες μικροκυμάτων με τους ραβδοσκόπους.
Κάθε παλιό νεκροταφείο είναι τοποθετημένο με ακρίβεια πάνω σε γεωλογικά ρήγματα. Έτσι, κάθε τάφος εκπέμπει μια διπλή σπείρα (μία δεξιόστροφη και μία αριστερόστροφη) ενέργειας μικροκυματικού τύπου. Αυτή ταξιδεύει στη χώρα, μερικές φορές περνώντας μέσα από σπίτια, προφανώς αναζητώντας το μέρος ό-που ζούσε. Είναι παράξενο, αλλά δεν παύει να έχει σοβαρή εμπλοκή με ασθένειες απ’ όπου περνάει, ειδικά αν τερματίζει σε κρεβάτι.
Η παρακάτω περίπτωση είναι τυπική. Ακολουθώντας μία από τις εισερχόμενες γραμμές στο σπίτι κάποιας κυρίας που έπασχε από λευχαιμία, βρέθηκε ότι ξεκινούσε από ένα αρχαίο νεκροταφείο εκεί κοντά. Το γεωλογικό στρώμα κάτω από το σπίτι της ήταν κυρίως λάβα. Οι ενέργειες ήταν σχετικά καλές, εκτός από δύο «γραμμές φαντασμάτων» που περνούσαν από το κρεβάτι της (εικ. 11). Πολλές από τις περιπτώσεις που πιστευόταν ότι οφείλονταν σε γεωλογικά ρήγματα, στην πραγματικότητα προκαλούνταν από «γραμμές πνευμάτων». Ίσως χρησιμοποιούν τα γεωλογικά ρήγματα ως φέροντα κύματα, όπως λέγεται στην ηλεκτρονική γλώσσα.
Λευχαιμία: Γυναίκα 35 ετών με λευχαιμία, σε απομονωμένο αγρόκτημα (εικ. 11). Δυο γραμμές μαύρης ενέργειας διατρέχουν τη σπονδυλική στήλη της, ίσως από δυο ανταγωνιστικές «γραμμές πνευμάτων», συν μια μαύρη σπείρα στην κοιλιά της. Τοποθετώντας μία χαλκοσωλήνα 028mm στη θέση της σπονδυλικής της στήλης, η φάρδους 13 εκατοστών γραμμή συμπιέστηκε μέσα της. Πιθανώς, η αιτία της αρρώστιας είναι η συμπίεση της μικροκυματικής ενέργειας στη σπονδυλική στήλη, προκαλώντας αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ! ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ: 
O  πλέον ισχυρός παράγοντας στο Γ.Σ. είναι τα υπόγεια ρήγματα (ή «γραμμές φαντασμάτων», με κόκκινο στα σκίτσα). Είναι καλύτερα να αποφεύγετε τέτοιες περιοχές, αλλά μπορείτε και να τις αποκλίνετε προς άλλη κατεύθυνση. Πρώτα χρησιμοποιείστε ράβδους ραβδοσκοπίας (εικ. 12). Για να συντονιστείτε εύκολα με τις τυχόν αρνητικές ενέργειες στο κρεβάτι σας, βάψτε τις ράβδους μαύρες, ή απλά κρατείστε κάτι μαύρο στο ένα χέρι.
Η αρχή της διαφοροποιήσεως των υγιών και ανθυγιεινών ενεργειών φαντάζει πολύ δύσκολη. Στην πράξη όμως είναι εκπληκτικά εύκολο, καθώς από τη φύση μας αντιλαμβανόμαστε υποσυνείδητα τις αρνητικές ενέργειες. Περπατείστε αργά κατά μήκος του κρεβατιού και ακολουθείστε προσεκτικά τις ράβδους όταν γυρνάνε, δείχνοντας έτσι ότι συναντήσατε ανθυγιεινή ενέργεια. Θυμηθείτε ότι αυτός ο τύπος ενέργειας περιπλανάται τυχαία, χωρίς μήκος κύματος, όπως τα επιφανειακά κάθετα ημιτονοειδή κύματα.
Ακολουθείστε την ενέργεια έξω από το σπίτι και βρείτε το σημείο εισόδου στο κτίριο. Σημειώστε με ακρίβεια το σημείο. Κατόπιν καρφώστε ένα μεταλλικό σωλήνα 100mm ή 120mm, μήκους 60 εκατοστών, στο έδαφος (όλο το μήκος). Εάν το κάνετε σωστά, η γραμμή θα φύγει από το υπνοδωμάτιό σας. Προσέξτε να μην πάει στους γείτονές σας! Επίσης, θυμηθείτε ότι η γραμμή μπαίνει στο σπίτι από ένα σημείο και βγαίνει από άλλο. Για να μην μπλέξετε με το πολύπλοκο πρόβλημα «ποιο είναι ποιο», καρφώστε και τα δύο.
Οι σωλήνες μπορεί να είναι αποχετεύσεως υδραυλικών. Η μαύρη σπείρα τώρα θα απομακρυνθεί από το κρεβάτι μαζί με τη μητρική υπόγεια «γραμμή πνεύματος». Θα αφήσει όμως τα επιφανειακά κάθετα ημιτονοειδή κύματα, τα οποία κεντράρουν στη σπείρα. Πάντως, τώρα θα κινούνται σε παράλληλες γραμμές μέσα από το κρεβάτι, και δεν είναι τόσο επικίνδυνα. Μπορούν και να αγνοηθούν εάν δεν είναι πάρα πολλά. Εάν ζείτε σε πολυκατοικία -οπότε δεν μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις τεχνικές- ή σε τριώροφο με γείτονες που θα σας κοιτάζουν σαν εξωγήινο, υπάρχει η λύση των Οργονιτών.
Οργονίτες εναντίον Γεωπαθητικού Στρές: Υπάρχει μια τέλεια και εύκολη λύση για το Γ.Σ. οι οργονίτες ! Εξαρτάται εάν γνωρίζετε η όχι, ότι έχετε Γ.Σ. Εάν γνωρίζετε είναι εύκολο. Εάν όχι, ελέγξτε τα εξής: Μένετε σε παραθαλάσσια πόλη, κοντά στην θάλασσα; Μήπως κοντά σε ποτάμι η ρυάκι; Υπήρχε ρέμα στην περιοχή σας που μπαζώθηκε; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι πιθανό να έχετε.
Προληπτικά μπορείτε να κάνετε το εξής. Βάλτε στο κέντρο κάτω από κάθε κρεβάτι μια πυραμίδα orgonodrome. Εάν είναι μονό βάλτε την μικρή πυραμίδα. Εξουδετερώνει το Γ.Σ. σε ακτίνα 2,5-3 μέτρα. pyramids-orgonodrome  Εάν είναι διπλό το μεσαίο μέγεθος. Εξουδετερώνει το Γ.Σ. σε ακτίνα 4-6 μέτρα. Οι διαφορές στην ακτίνα οφείλονται στην γενική ενεργειακή κατάσταση του χώρου. Σε μια πολυκατοικία έχουμε το ελάχιστο. Σε ένα εξοχικό ξύλινο η πέτρινο σπίτι το μέγιστο.
Κάτω από κάθε καναπέ σας στο σαλόνι βάλτε ένα agri-bee-MWO, η ακτίνα δράσεως είναι 5-7 μέτρα. Εάν το πάτωμα δεν είναι ξύλινο τα ακουμπάτε σε ένα βιβλίο η ένα κομμάτι ξύλου. Τις πυραμίδες είναι καλό να τις διευθετήσετε στον άξονα Βορά Νότου με μια πυξίδα. Αρκεί μόνον ο άξονας να είναι κάθετος σε μια πλευρά της πυραμίδας, μετρώντας τοπικά.
Συμπτώματα Γεωπαθητικού Στρες
  • Αισθάνεστε καταβεβλημένοι και κουρασμένοι, το κάθε τι απαιτεί προσπάθεια.
  • Οι ιατρικές θεραπείες σας «πιάνουν» δύσκολα.
  • Έχετε ανήσυχο ύπνο εφιάλτες η και αϋπνία.
  • Αισθάνεστε κρυάδες στο κρεβάτι, τρέμουλο, τρίξιμο των δοντιών και ιδρώνετε στον ύπνο. Έχετε ανορεξία ακόμη και εμετούς το πρωί.
  • Έχετε μυικες κράμπες και αυξημένους χτύπους της καρδιάς, ειδικά στο κρεβάτι.
  • Έχετε πονοκεφάλους στο ξύπνημα, ή το κεφάλι σας είναι σαν πουρές.
  • Τα παιδιά κατουρούν στο κρεβάτι σας, η κλαίνε ασταμάτητα.
  • Έχετε αλλεργία σε ορισμένες τροφές.
  • Υπάρχει σταθερός πόνος σε σημείο του σώματος σας το πρωί, ο οποίος περνάει μετά από μία ώρα.
  • Όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας κοιμάστε καλύτερα και ξυπνάτε φρέσκοι.
Αν υποφέρετε από κάποια από τα παραπάνω, σκεφτείτε πότε ξεκίνησε και δείτε αν συμπίπτει με την αλλαγή θέσης του κρεβατιού ή την αλλαγή σπιτιού. Τέλος Προσοχή:
  • Εάν η Γάτα σας Αγαπάει το Κρεβάτι σας… ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ !!
Διαβάστε επίσης σχετικά
Αιθέρας vs Σχετικότητα και orgonites  Ο Tesla θεωρούσε πως, «Ένας ασύρματος πομπός δεν παράγει ερτζιανά κύματα, τα οποία είναι ένας μύθος, αλλά ηχητικά κύματα στον αιθέρα, που συμπεριφέρονται με κάθε τρόπο σαν αυτά στον αέρα, εκτός από το ότι, λόγω της μεγάλης ελαστικής δυνάμεως και εξαιρετικά μικρής πυκνότητας του μέσου, η ταχύτητα τους είναι αυτή του φωτός».
Οργονίτες, Η Ενεργειακή Δύναμη  Τι είναι οι Οργονίτες; Τι κάνουν; Γιατί να τους έχουμε; Πως ξεχωρίζουμε έναν καλό κατασκευαστή; Τι οργονίτες χρειάζεται να έχουμε; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα σας απαντήσω σε αυτό το άρθρο και θεωρώ πως με μια πρακτική πείρα, άνω των δεκαπέντε ετών, είμαι στην ευχάριστη θέση να τα μοιραστώ μαζί σας.
Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί  Γιατί δεν υπάρχει αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ … δείτε το άρθρο, μελετήστε τους συνδέσμους, κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας, δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας και πάψτε να “πέφτετε από τα σύννεφα” …! Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το θέμα ΔΕΝ είναι πολιτικό, ούτε επιστημονικό, γι αυτό και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.πηγηhttp://www.terrapapers.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου