Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ

 .Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε φυσικά  σαπούνια και σαμπουάν μετά  από χρήση για χρόνια  σαμπουάν και μαλακτικό εμπορίου , το αρχικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό. Αυτό συμβαίνει επειδή το ΣΑΠΟΎΝΙ  συγκρούεται με τις χημικές ουσίες που  έχουν εμποτιστεί  στα μαλλιά σας  Θα χρειαστεί περίπου 1 ή 2 μήνες πριν τα καθαρίσετε  από τις χημικές ενώσεις που συσσωρεύονται για χρόνια, στα μαλλιά σας (το ίδιο συμβαίνει και με τις φυσικές κρέμες,στο δέρμα σας )
Μερικές φορές φαίνεται ότι η τρίχα είναι υπερβολικά βαριά, , λιπαρή. κλ
Εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε  ένα καλό ΣΑΠΟΎΝΙ, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι με το πλύσιμο ακολουθήστε αυτή την προετοιμασία !
Μετά από ένα μήνα ή 2 προετοιμασίας των μαλλιών σας θα καταλάβετε ποιος τύπος σαπουνιού   είναι καλύτερα κατάλληλος για τον εαυτό σας.
Μόλις αρχίσετε το  ΣΑΠΟΎΝΙ-σαμπουάν ( η κρέμα) σταματήστε να χρησιμοποιείτε τα χημικά καλλυντικά δηλαδή πλύσις με εναλλασσόμενο χημικό σαμπουάν, ΣΑΠΟΎΝΙ, επειδή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν (ή ένα μαλακτικό μαλλιών )θα αφήσετε  νέες χημικές ενώσεις στα μαλλιά και στο δέρμα σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πα ει μακρυά η  περίοδος προσαρμογής. Αντίθετα,  να εναλλάσσετε τη χρήση πλυσίματος με φυσικές ουσίες όπως σκόνες , σόδα, σαπωναρία ρίζα  προϊόντων  δηλαδή απαλλαγμένων από επιφανειοδραστικών ουσιών,χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ,κλ
                        Το ίδιο συμβαίνει και με την κρέμα από κερί Την αισθάνεστε λιπαρή και βαριά? .Έχοντας μάθει το δέρμα σας σε χημικές ενώσεις  δυσκολεύεστε να συνηθίσετε την υφή της ,όμως αυτή η λιπαρότητα του κεριού με το λάδι είναι αυτό που αναζωογονεί και θεραπεύει το δέρμα σας Χρησιμοποιήστε την μετά το μπάνιο ,βάλετε πολύ λίγη ποσότητα στο δέρμα σας και κάνετε απαλό  μασάζ ,μέρα με την μέρα θα δείτε την διάφορα !Το πρόσωπο θα φωτίσει και θα αποκτήσει ωραίο χρώμα και υφή Αυτό που πρέπει να προσέξετε  είναι τα φυσικά προϊόντα που θα αγοράσετε η φτιάξετε εσείς οι ίδιοι να είναι από πολύ καλά υλικά! Προτιμήστε  πάντα σαπούνια ελληνικά με βάση το ελαιόλαδο ( από φρέσκο λάδι όσο το δυνατόν γίνετε) χωρίς χρώματα έντονα κόκκινα ,κίτρινα , μπλε κλ σαπούνια γλυκερίνης, σαπούνια που έχουν

έντονο άρωμα


                                                                                                                                          Τα αιθέρια έλαια προσφέρουν ενα  άρωμα Λεπτό, λουλουδάτο, γλυκό, ελαφρύ σαν ανοιξιάτικο αεράκι μετά από βροχη σε έναν περίπατο στην εξοχή,! Καλή επιτυχία  και πολύ καλή γνώση ! Οταν γνωριζουμε για αυτό που  αγοράζουμε η παρασκευάζουμε  εχουμε  άριστα αποτελέσματα. στο  να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την οικογένεια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου