Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πονόλαιμος . ?φυσικοί τρόποι για να ανακουφιστείτε!

Πονόλαιμος . Αν πονάει ο λαιμός σας δοκιμάστε μερικούς φυσικούς τρόπους για να ανακουφιστείτε προτού καταφύγετε στα φάρμακα. Ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αποτελέσματα.

  1. Μηλόξιδο

  2. Σκοτώνει τα βακτήρια σε επαφή.  Κάντε γαργάρες δύο φορές κάθε μέρα. Αυτή η θεραπεία μπορεί να θεραπεύσει  τον πονόλαιμο σε 24 ώρες.  και αν το καταπιείτε, το επιπλέον κάλιο είναι επίσης ευεργετικό. Ξεπλύνετε το στόμα σας καλά μετά τη χρήση αυτού για την πρόληψη της διάβρωσης του σμάλτου.

  3. Τζίντζερ

  4. Το Τζίντζερ περιέχει φυσικούς αν τι-φλεγμονώδεις παράγοντες που επιταχύνουν  την επούλωση των πονόλαιμων.

  5. Μέλι

  6. Το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του πονόλαιμου  από τα πολύ παλιά χρονια, λόγω του ότι  εχει αντισηπτικές ιδιότητες.

  7.  Λεμονι/ Lime

  8. Ο Χημος του δουλεύει μια χαρά για τον πονόλαιμο. καταστρέφει τα βακτήρια, αλλά το υψηλό όξινο που περιεχει μπορεί να προσθέσει ερεθισμό στους  άρρωστους ιστούς του λαιμού.

  9. Κανέλα

  10. Ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη , βρασμένη σε ένα ποτήρι νερό με μια πρέζα πιπέρι, και δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι είναι ένα φάρμακο για  θεραπεία  του πονολαιμου.

  11. Πιπέρι καγιέν

  12. Κάντε γαργάρες με πιπέρι καγιέν σε μείγμα νερού 2 κουτ. καγιέν σε ένα ποτήρι νερό. Μουδιάζει και ανακουφίζει  τον κακό πονόλαιμο. Αυτή η θεραπεία λειτουργεί όταν τα αντιβιοτικά δεν κάνουν  τίποτα και είναι εξαιρετικό για τον πονόλαιμο που δεν λέει να περάσει.

  13. Echinacea
  14. Αυτό το βότανο με τις αντι-ιικες και αντιβακτηριακές ιδιότητες, επιταχύνει τη θεραπεία, και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα .Η Echinacea είναι ένα από τα πιο αντιμικροβιακά βότανα .

  15. Χρένο

  16.  Αυτό το βότανο που βρίσκετε στην κουζίνα μας έχει βιταμίνη C και πτητικά έλαια , όπως το έλαιο μουστάρδας, το οποίο είναι  ισχυρό αντιβιοτικό . Είναι χρήσιμο όχι μόνο εναντίον του πονόλαιμου, αλλά και του ανώτερου αναπνευστικούλοιμώξεις,για την μείωση του πυρετού και  την σημαντικά εξάλειψη της βλέννας.                                                                                   πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου