αυτη την συνταγη την βρηκα στο ιντερνετ δεν την εχω δοκιμασει.

Πλένουμε και κόβουμε
σε κομμάτια 1 κιλό μήλα, αφαιρώντας τους σπόρους και τα σκληρά μέρη . Μαζί με την φλούδα τα βάζουμε στο μουλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σαν χυλός. Τοποθετήστε το προϊόν σε ένα γυάλινο δοχείο , κεραμικό ή άλλο ,με την προϋπόθεση να μπορεί να κλείσει , προσθέστε 5 λίτρα νερό και 1 κιλό ζάχαρη άχνη .
Αφήνουμε να γίνει η ζύμωση για 40 ημέρες προσεχοντας τις ακόλουθες οδηγίες :

Για τις πρώτες 10 ημέρες αναδεύετ
ε κατά διαστήματα , καθημερινά.

11η έως 30η ημέρα αναδεύετ
ε κάθε δεύτερη μέρα (την μια ναι και την άλλη όχι ).

Από 31
η έως την 40η ημέρατο αφήνετε να ξεκουραστεί χωρίς να το ανακατεύετε καθόλου.

Μετά την περίοδο αυτή ,το φ
ιλτράρετε και το εμφιαλώνεται.