Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σεξουαλική εξασθένιση και Φυσικές θεραπείες!

 Η απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας είναι προοδευτική με την ηλικία. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες,  η Σεξουαλική εξασθένιση   εκδηλώνετε  περίπου στην ηλικία των 50-55  για να φτάσει στο αποκορύφωμά της περίπου στα 60-70 χρόνια. Σήμερα, ωστόσο, είναι δυνατόν να θεραπευτεί, με φυσικές θεραπείες. 

Η ορμόνη της σεξουαλικής επιθυμίας σε άνδρες και γυναίκες, είναι η τεστοστερόνη. Αυτή η ορμόνη, η παρουσία της οποίας είναι εύκολο να μετρηθεί με μια εξέταση αίματος, μειώνεται στα δύο φύλα μετά από την ηλικία 30. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης προκαλεί μια φυσική αντίδραση, η οποία μπορεί να συμβεί σε ανθρώπους με ελαττώματα στύσης (μερική ή βραχυπρόθεσμη) και σε γυναίκες με προβλήματα όπως η κολπική ξηρότητα.
Η σεξουαλική διαταραχή μπορεί να είναι ένα ή κάποιος συνδυασμός, από τα εξής τρία πιθανά προβλήματα: μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, μειωμένη σεξουαλική διέγερση, δυσκολία στον οργασμό.
Αναλυτικά
Σεξουαλική διαταραχή

Γυναίκες
Άνδρες
Μειωμένη σεξουαλική επιθυμία
80%
40%
60%
Μειωμένη σεξουαλική διέγερση
20%
40%
60%
Δυσκολία στον οργασμό
0%
0%
0%
Φυσικές θεραπείες Το Alvah,είναι μια γλυκιά συνταγή από την  Μέση Ανατολή και πιστεύεται ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από την Κλεοπάτρα ... για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι είναι πολύ αποτελεσματική, ιδίως στις γυναίκες. Αλέστε ένα φλιτζάνι σουσάμι και στη συνέχεια προσθέστε το μέλι για να κάνετε μια  πάστα μάλλον πυκνή και σκληρή. Από αυτό το μείγμα  παίρνετε τα μικρότερα κομμάτια, τα πλάθεται μέχρι να σχηματίσετε μικρές μπάλες.Το Μέλι και το σουσάμι είναι ένα ισχυρό μείγμα από μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, λεκιθίνη, φώσφορο, γύρη, ασπαρτικό οξύ, και άλλα.

 Φαρμακευτικά φυτά και  συμπληρώματα χρήσιμα για τη γυναικεία και ανδρική σεξουαλική εξασθένιση

Γλυκάνισο , νεράντζι , damiana γεντιανή Από αυτή την Γεντιανή χρησιμοποιούμε τις ρίζες της και τα λουλούδια της που τα μαζεύουμε το απόγευμα και τις απλώνουμε να ξεραθούν αμέσως για να μην καταστραφούν. Η γεύση της Γεντιανής είναι λίγο πικρή, αλλά έτσι είναι τα καλά φάρμακα.),    ginseng (αυξάνει τη ροή του αίματος , ιδιαίτερα στα σεξουαλικά όργανα.  Πολλοί πολιτισμοί έχουν χρησιμοποιήσει  το τζίντζερ ως αφροδισιακό, ένα από τα κορυφαία βότανα  ενισχυτές του ερωτικού λίμπιντο  επίσης  έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, μαγνήσιο και χαλκό.),  φασκόμηλο (το λουλούδι του στην Ικαρία το λέμε αναβατό χορτο επειδή ανεβάζει την σεξουαλική λίμπιτο), κανέλα , μάραθο , το μοσχοκάρυδο , το δεντρολίβανο,

Γιοχιμπε(Το φυτό αυτό έχει ψυχοτρόπο δράση και είναι ευρέως διαδεδομένο ως φυτικό αφροδισιακό. 


Ο φλοιός του δέντρου περιέχει δραστικές ενώσεις που ονομάζονται αλκαλοειδή. Το κύριο αλκαλοειδές του φυτού είναι η υοχιμβίνη. Η υοχιμβίνη χρησιμοποιείται ως φάρμακο για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.) 

Κάρδαμο(Αυτό το μπαχαρικό περιέχει υψηλά επίπεδα κινεόλης, η οποία αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα αρσενικά και θηλυκά γεννητικά όργανα. Αυτό μπορεί να αυξήσει την ερωτική επιθυμία.  επίσης έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες.                                                                                                                                                                                       Μοσχοκάρυδο (αναφέρονται συχνά ως Viagra για τις γυναίκες)               Κόκκινο πιπέρι, Βασιλικός  ,Γαρίφαλο, σκόρδο, Βιταμίνη Ε,   και πάνω από όλα η άσκηση και φυσικά η θετική σκέψη!!!!!!!!!!!!!!




Potrebbe interessarti:http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&prev=/search%3Fq%3Dastenia%2Bsessuale%26safe%3Dactive%26biw%3D1680%26bih%3D925&rurl=translate.google.gr&sl=it&u=http://www.my-personaltrainer.it/erboristeria/astenia-sessuale-femminile.html&usg=ALkJrhj_zTods6Z_V-fDwV1R8Q5XWRVd6A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου