Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Φτιάξε μόνη σου λοσιόν αυτομαυρίσματος!

Μάθε πώς να μαυρίσεις χωρίς ήλιο ή να παρατείνεις το μαύρισμά σου με λοσιόν που θα φτιάξεις μόνη σου από υλικά της κουζίνας  Εάν δεν συμπαθείς και τόσο τον ήλιο όσο εγώ ή εάν έχεις ένα υπέροχο μαύρισμα και θες να το παρατείνεις για όλο το φθινόπωρο, δε χρειάζεται να κυνηγάς άλλο τον ήλιο ή να ξοδέψεις μια περιουσία σε λοσιόν αυτομαυρίσματος. Σήκωσε τα μανίκια, φτιάξε μια πανέμορφη και κυρίως υγιεινή λοσιόν και διατήρησε το άψογο μαύρισμά σου ή κάνε ένα από την αρχή όποια εποχή του χρόνου θες!

Πριν το εφαρμόσεις κάνε ένα ζεστό μπανάκι, ένα γερό πήλινγκ σώματος ειδικά στα σημεία που το δέρμα είναι σκληρότερο όπως γόνατα, αγκώνες και αστράγαλοι, σκουπίσου πολύ πολύ καλά, θυμήσου να μην κάνεις ενυδάτωση και ξεκίνα!
Πάρε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος (δεν έχει σημασία η μάρκα και η τιμή) και άρχισε να προσθέτεις σκόνη κακάο. Ανακάτεψέ τα πολύ πολύ καλά. Μόλις το χρώμα του φτάσει στην απόχρωση που θες, άπλωσέ το στο σώμα σου. Μπορείς να δοκιμάζεις την απόχρωση σε ένα σημείο της κοιλιάς σου και όταν είναι η επιθυμητή, τότε την απλώνεις σε όλο το σώμα. Εάν γίνει πολύ σκούρο, βάλε λίγο γαλάκτωμα μέσα και θα ανοίξει πάλι το χρώμα.
Άστο 5 λεπτάκια να απορροφηθεί καλά πριν ντυθείς και επανέλαβε κάθε φορά μετά το μπάνιο σου.
Πρόκειται για την πιο υγιεινή λύση που εκτός από το υπέροχο χρώμα, θα σου χαρίσει και ένα μοναδικό άρωμα σοκολάτας για μέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου