Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΡΑΧΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ

         
Η Ικαρία μας εκτός από ένα απέραντο μαγευτικό τοπίο Ήλιου και Θάλασσας ξεχωρίζει και για την πλούσια γευστική παράδοση της που διατηρείται ζωντανή ακόμη και σήμερα.


Τη  παράδοση της Ικαρίας έχει σκοπό να παρουσιάσει το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Εδεσμάτων που θα πραγματοποιηθεί στη κεντρική πλατεία του Χριστού Ραχών 7 μέχρι 12  Αυγούστου


Το Φεστιβάλ αυτό θα είναι μία γιορτή γεύσεων ΚΑΙ χειροτεχνημάτων όπου επιλεγμένοι παραγωγοί και χειροτέχνες από όλη την Ικαρία θα συναντηθούν με τους φίλους ,επισκέπτες του Νησιού μας που αναζητούν αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις οι οποίες είναι ταυτισμένες με την Ικαριώτικη κουλτούρα και πολιτισμό.


Τρόφιμα και ποτά σαπούνια και κηραλοιφές  κατασκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο με συνταγές απο τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας θα εκτεθούν στους επισκέπτες οι οποίοι μπορούν να αγοράζουν τα προϊόντα που επιλέγουν απ’ευθείας από τους παραγωγούς.


Μέλια και προϊόντα μελιού, ελιές, ελαιόλαδο,  σάλτσες, μανιτάρια, λαχανικά, , ποτά, κρασιά, ξύδια, αρτοποιήματα, βότανα,, μπαχαρικά, γλυκά, μαρμελάδες, κομπόστες, σαπούνια ,κρέμες από κερί ,κοσμήματα ,καλάθια , ... όλος ο υπέροχος κόσμος  από ποιοτικούς παραγωγούς από όλη την Ικαρία  θα παρουσιασθεί στη γιορτή αυτή που οργανώνεται στο Χριστό Ραχών από 7 μέχρι 12  Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του χωριού ΚΆΛΩΣ ΝΑ ΟΡΊΣΕΤΕ ΚΆΛΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΎΜΕ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου