Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Σοφία + Συμπόνια = Δράση

Η Έλλειψη Προσωπικής Ευθύνης  είναι η Αρχή της Τρομοκρατίας

 
Τίποτα δεν συμβαίνει μέχρι τα λόγια μας να μετατρέπουν σε πράξεις. Η δυσκολία που η γενιά μας έχει είναι ότι, όταν πρόκειται για άμεση δράση, εμείς καθυστερούμε. Δεν υπάρχει λύση για την τρομοκρατία, και, δεν έχει σημασία πόσα χρήματα οι Κυβερνήσεις  του κόσμου θα επενδύσουν για να τη σταματήσουν. Απλά αυτή θα Αυξηθεί.! Γιατί; Επειδή η Τρομοκρατία είναι το αποτέλεσμα του αυξανόμενου χάσματος μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Οι άνθρωποι με Μεγάλη Δύναμη που Κυβερνούν  μέσα από μεγάλα γραφεία σε αυτόν τον Κόσμο, θα σας πουν ότι η αιτία της Τρομοκρατίας είναι κάτι άλλο. Μην τους Πιστεύετε.!
Σοφία και Συμπόνια Χρειάζεται να γίνει Ειρήνης Δράση 300x232 Σοφία και Συμπόνια πρέπει να γίνουν πράξειςΠροσπαθούν να θωρακίσουν την εξουσία τους, η οποία έχει συσσωρευτεί σε βάρος, των πεινασμένων  του κόσμου.....450 εκατομμύρια παιδιά  λιμοκτονούν.... Οκτακόσια εκατομμύρια Άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με την πείνα Πολύ φαγητό για λίγους,  ελάχιστο για πολλούς ..........
 
 Σοφία + Συμπόνια = Δράση
 
 
 Η Προσωπική ευθύνη είναι η μόνη λύση για να σταματήσει η Τρομοκρατία και η Έλλειψη Προσωπικής Ευθύνης είναι η Αρχή της Τρομοκρατίας. 
Όσο  άνθρωποι σε όλο τον κόσμο Λιμοκτονούν ενώ άλλοι άνθρωποι ζουν σε έναν κόσμο Αφθονίας, η Τρομοκρατία δεν μπορεί να σταματήσει.    Αντί  να ψάχνουν να βρουν τους τρομοκράτες, γιατί δεν αναζητούν   τη Δικαιοσύνη; Αντί να ψάχνουν να βρουν νέα όπλα τεχνολογίας , γιατί δεν ψάχνουν να βοηθήσουν τα εκατομμύρια Ανθρώπων που  Λιμοκτονούν από τους Πολέμους που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει ?                                                                                                                  
ΠΗΓΗ    
συγγραφέας για Παγκόσμιο αφύπνισης
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου