Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΤΣΙΛΙ για τη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του εντέρου

Το τσίλι »θα μπορούσε να σταματήσει το καρκίνο του εντέρου» 

Μια χημική ένωση που βρίσκεται στη καυτερή πιπεριά  θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του εντέρου
Οι ερευνητές έδωσαν καψαϊκίνη, (η οποία χαρίζει στις  πιπεριές τσίλι την θερμότητά τους), σε ποντίκια γενετικά επιρρεπεί στην ανάπτυξη απο πολλαπλούς όγκους στο γαστρεντερικό σωλήνα τους.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η θεραπεία παράτεινε τη διάρκεια ζωής των ποντικών κατά περισσότερο από 30 τοις εκατό.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου