Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Η θεραπεία του προστάτη με λαϊκές θεραπείες

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ    Οι γιατροί λένε ότι ένας Άντρας  έχει δύο καρδιές, και μια από αυτές είναι ο  -προστάτης Σε αυτό το μέρος του ανδρικού σώματος είναι αρκετά δύσκολο να ανιχνευθεί η ασθένεια, είναι πρακτικά αδύνατο να εντοπιστεί.Κάθε άνθρωπος πρέπει απο μόνος του να  βλέπει  για οποιαδήποτε σημάδια και αλλαγές στο σώμα του
7 μπαλάκια από τον πλάτανο

Τα βράζουμε με 2 ποτήρια νερό μέχρι να μείνει το 1 ποτήρι.
Πίνουμε μια κουτάλια της σούπας κάθε μέρα μέχρι να τελειώσει.
Ο προστάτης θεραπεύεται.

ΠΛΑΤΑΝΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ : Για την θεραπεία του προστάτη:Βάζω να μουσκέψουν σε κρύο νερό μια νύκτα, 1 κιλό κομμένα ξερά κρεμμύδια. Το πρωί τα σουρώνω, και μαγειρεύω όποτε θέλω τα κρεμμύδια. Το κρεμμυδόνερο όμως το βράζω με 15 μπαλάκια, από πλατάνι μέχρι να μείνει το μισό νερό και να λειώσουν. Πίνω από αυτό κάθε πρωί, επί 20 ημέρες., και έτσι εξαφανίζονται τα συμπτώματα του προστάτη.                                                                                                    
Τριαντάφυλλο   πολύ κοινό για τη θεραπεία του προστάτη είναι το τριαντάφυλλο-.Φύεται σε όλη τη χώρα μας, δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. .Το τριαντάφυλλο    εχει ευεργετική επίδραση στον προστάτη και σε όλα τα  παρακείμενα οργάνα .Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του ροφήματος αυτού δεν υπάρχουν και μπορεί να ληφθεί ως ένα προληπτικό μέτρο για κάθε άνθρωπο.Αυτό το ποτό ονομάζεται έτσι από τον λαό ως - τσάι του  άνδρα- .Διαθέτει  πολύ μεγάλη ποσότητα φυτοστερολών, που έχουν αντιφλεγμονώδη επίδραση ,ακόμα ανεβάζει το ερωτικό λιμπιντο και ηρεμεί το μυαλό      γλυκόριζα - κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο ρίζες σε μισό λίτρο νερό, βράζετε για 10 λεπτά.Cool, στέλεχος, πάρτε 100 γραμμάρια.πριν από κάθε γεύμα?
 
• Κολλιτσίδα, - κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο ρίζες βρασμένες σε μια 2 κούπες του νερού για 10-15 λεπτά, στραγγίστε.Πιείτε 100 gr.πριν από το φαγητό.

Βάλετε 2 κουταλιές σούπας σκόνη κανέλας και 1 κουταλάκι γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και πιείτε το. Καταστρέφει τα μικρόβια στην ουροδόχο κύστη.   

 Αυτή η ασθένεια είναι πολύ σημαντική για τον κορεσμό του ψευδαργύρου στο σώμα. Αυτό το ιχνοστοιχείο σε επαρκή ποσότητα περιέχεται σε φύλλα cranberries και το τζίντζερ,την  καλέντουλα και καλαγχόη, μαϊντανό και πικραλίδα, ,μπανάνα  σπόροι κολοκύθας.Θα πρέπει να περιλαμβάνετε αυτά τα τρόφιμα στη διατροφή σας και να τρώτε προϊόντα που περιέχουν ψευδάργυρο σε τακτική βάση.

Ο προστάτης μπορεί να θεραπευτεί όχι μόνο με τα αφεψήματα  αλλά και με τη βοήθεια των ιαματικών λουτρών  με ένα μείγμα από διάφορα βότανα.Κατάλληλα είναι το βάλσαμο (Αγίου Ιωάννη)  θυμάρι, Datura, σημύδα.Μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα  χαμομήλι και plantain φύλλα.Συγκεντρώστε ενα μείγμα που αποτελείται από ίσες αναλογίες των βοτάνων, ρίξτε βραστό νερό και μετά από δύο ώρες από την έγχυση αραιώνεται με νερό ζεστό στο λουτρό.Αυτό το λουτρό, συνιστάται να το κάνετε  δύο φορές την εβδομάδα, και η θερμοκρασία του νερού να είναι στους 38 βαθμούς.

Αυτες οι λαϊκές θεραπείες δίνουν ένα καλό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την τακτική του  μασάζ.στο προστάτη  εδω μπορεί να χρησιμοποιηθεί το λαδι απο έλατο , αλλά επειδή έχει μια ισχυρή ερεθιστική επίδραση, γι 'αυτό πρέπει να εφαρμόζεται με προσοχή κατά τη διάρκεια ενός μασάζ χωρίς να αγγίξετε τους βλεννογόνους.

                                                                                                                                                                                            ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:  ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ
Μαρτυρίες Προσκυνητών
Σε  συνάντηση μου με το Γέροντα στο κελλί του, την Παναγούδα,
του ανέφερα  ότι πάσχω από ουρολοιμώξεις συχνά. Μου έδωσε την έξης συνταγή:
«Θα βράζεις ένα κιλό κριθάρι σε πέντε κιλά νερό. Όταν δής ότι το κριθάρι αρχίζει να αποφλοιώνεται, να σταματάς το βράσιμο. Από το βρασμένο κριθάρι να πίνεις ένα ποτήρι του νερού, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, προ του φαγητού. Για να διατηρείται, πρέπει να το βάζεις στο ψυγείο. Όταν το βγάζεις από το ψυγείο, βράσε το λίγο και μετά πιές το».
Μου ανέφερε πώς ένα κοριτσάκι πέντε ετών που έπασχε από ουρο-λοιμώξεις και κινδύνευε να πεθάνει, με το ζωμό του κριθαριού έγινε καλά. Την ονόμασαν οι δικοί της «κριθαρού». Πράγματι, δοκίμασα κι εγώ το ζωμό από κριθάρι και θεραπεύτηκα. Συνέστησα τη χρήση του σε γνωστούς μου, που έπασχαν από ουρολοιμώξεις και προστάτη, οι όποιοι, όπως μου είπαν, θεραπεύτηκαν.
’λλη φορά είπα στο Γέροντα: «Γέροντα έχω κάνει δύο εγχειρήσεις προστάτη». Μου απάντησε: «Μη μιλάς καθόλου μην το πεις ούτε του παπά. Πήρες δύο φράγκα από το Θεό, ενώ οι άλλοι δεν έχουν πάρει τίποτα».

Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης       ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚ.  
                                                                                                                                                                                                  Η θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας είναι σχεδόν αδύνατη χωρίς την επούλωση απο το χαμομήλι.Αυτό το καταπληκτικό φυτό που χρησιμοποιείται για αφεψήματα, βάμματα και, και τσάι.Είναι συμβατό με άλλα βότανα, και εκτός από αυτά, επίσης, δίνει μια μεγάλη θεραπευτική επίδραση.                                                                                                                                                 Όταν παίρνετε φαρμακευτική αγωγή πάντα πρέπει να ρωτάτε τον γιατρό σας για τα βοτανα που πίνετε 
την ίδια περίοδο υπάρχει μεγαλη πιθανότητα απο  κακές παρενέργειες    απο τον συνδιασμοκαι των δυο  θεραπειών                                                                                                                                                                                                          πηγες    http://medical-notes-help.com/          https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.imdleo.gr%2Fdiaf%2Ffiles%2Fhealth%2Fprostatis.htm&h=UAQED6pAi  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου