Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Σκόρδο σαν καραμέλα για την πλήρη αποκατάσταση του σώματος!

Μερικές σκελίδες σκόρδο την ημέρα, και το γιατρό τον κάνουν πέρα! Ακούγεται οικείο έτσι δεν είναι;
Είναι ο ισχυρότερος μαχητής των κακών βακτηρίων και απολύτως δεν κάνει καμία ζημιά στο σώμα. Από την ίδια θέση που εισέρχεται στο σώμα μέχρι το τελευταία   παλεύει, καθαρίζει,  τελειώνει και βοηθά το σώμα για αμέτρητα θέματα υγείας.
Ιοί (AIDS) ακόμα, βακτήρια, παράσιτα, μύκητες, αλλεργίες, η αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης, το κρυολόγημα, τον πονόδοντο, λοιμώξεις του δέρματος, έρπης και η τελευταία, αλλά δεν το λιγότερο - το καυσαέριο.
Να θυμάστε πάντα να τα τρώτε ωμά - όποτε μπορείτε ... να τα τρώτε σε σαλάτες, σκορδαλιά ... και αν δεν μπορείτε να το  τρώτε ωμό , βάλτε το σε  κάθε σούπα,  ζωμό ή οποιοδήποτε μαγειρεμένο φαγητό. Ξέρετε ότι χάνει τις καλύτερες από τις ιδιότητες, του  μαγειρεμένο, αλλά ακόμα καλύτερα κάτι από το τίποτα ..
Αυτό το λαχανικό έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, και θεραπεύει πολλές ασθένειες, όπως κρυολογήματα, νεφρική νόσο, και ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία  Στην κινεζική ιατρική, το σκόρδο χρησιμοποιείται για την πλήρη αποκατάσταση του σώματος.
Στην πραγματικότητα, οι Κινέζοι χρησιμοποιούν μια μικρή σκελίδα σκόρδο. Τη βάζουν στο στόμα να λιώσει  με το σάλιο τους, σαν να ήταν μια καραμέλα. Η διαδικασία  αυτή  γίνετε το πρωί και διαρκεί για περίπου 30 λεπτά.
Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό -το  σάλιο  εμπλουτισμένο  με τις θρεπτικές και  ευεργετικές ουσίες από το σκόρδο  φθάνει το αίμα, και καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, καθώς και το λεμφαδένες. Επίσης, το σκόρδο ενισχύει τη στοματική κοιλότητα και τα ούλα, και σε περίπτωση αιμορραγίας έχει τη δυνατότητα να την σταματήσει.
 Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας    φτύσετε  το σκόρδο και  βουρτσίσετε τα δόντια σας καλά. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε τη μυρωδιά του σκόρδου, ακόμη και μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας, μασήσετε λίγους κόκκους καφέ ή φρέσκα φύλλα μαϊντανού αργά. Αρκετές γουλιές του γάλακτος θα αφαιρέσουν εντελώς την μυρωδιά του σκόρδου στο στόμα.
Γιατί το σκόρδο είναι πολύ χρήσιμο και ωφέλιμο;
- Καθαρίζει το αίμα
- Ρυθμίζει την όρεξη
- Προστατεύει κατά της γρίπης και άλλων αναπνευστικών οδών ασθενειών 
- Αντιμετωπίζει τη χρόνια βρογχίτιδα
- Είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την αναιμία
- Καθαρίζει το δέρμα
- Βοηθά στην περίπτωση που υποφέρετε από ασθένειες των νεφρών και της ουροδόχου κύστης 
- Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Εάν βάζοντας μια ολόκληρη σκελίδα σκόρδο στο στόμα είναι ένα πρόβλημα για σας, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα τέταρτο ή μικρότερο κομμάτι. Βαθμιαία αυξήστε την ποσότητα του σκόρδου που πρέπει να κρατήσετε στο στόμα.
Αυτή η μέθοδος επεξεργασίας είναι μεγάλη κατά επίμονο βήχα και πέτρες στα νεφρά.


Πολλοί έχουν προσπαθήσει αυτή τη μέθοδο και είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Αν συμβεί να υποφέρετε από κάποια από τα προαναφερθέντα προβλήματα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε αυτή τη μέθοδο.                                                                                       πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου