Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ και ως ειρωνεία την μέρα που έφυγε ο ΕΛΥΤΗΣ.- 
Ο Παύλος θα μπορούσε να είναι το δικό σας παιδί κύριες και κύριοι.....
Βίντεο για την αποφυλάκιση Ρουπακιά-Χρυσή Αυγή Με ένα βίντεο που απέστειλε στον ρ/σ Αθήνα 9,84 απάντησε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα στην αποφυλάκιση νωρίτερα σήμερα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου του Γιώργου Ρουπακιά.
Το βίντεο τιτλοφορείται «Απολογίες Ρουπακιά, Χρυσή Αυγή και πραγματικότητα» και δείχνει, μεταξύ άλλων, αποσπάσματα από την απολογία του Ρουπακιά, φωτογραφία του με τον φερόμενο ως πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής Γιώργο Πατέλη, καθώς επίσης και άλλη φωτογραφία στην οποία κάνει ναζιστικό χαιρετισμό. Επίσης, υπάρχουν στιγμιότυπα από ομιλίες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, στις οποίες επίσης προβαίνει σε ναζιστικό χαιρετισμό, ενώ σε άλλη λέει πως «είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945».
Ο Γιώργος Ρουπακιάς, που συμπλήρωσε το ανώτατο όριο προφυλάκισης σήμερα, οδηγείται φρουρούμενος στο σπίτι του, καθώς θα παραμείνει σε κατ'οίκον περιορισμό.
Η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, που ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, είναι ακόμη στην εξέταση των πρώτων μαρτύρων από την υπόθεση της δολοφονίας του μουσικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου